Contribute
Register

Recent content by gleggie

  1. gleggie

    OS X 10.10.3 Update

    Do you simply copy and paste that into terminal and run? Thanks
  2. gleggie

    SSD Speeds?

    I have Yosemite installed on my Kingston Digital 120GB SSDNow V300 SSD which advertises up to 450 mb/s read and write. But for some reason Black Magic speed test says im only getting about 150 and 100 read and write. I mean nothing feels slow but I'd like to get at least 300~350 on the benchmark.
  3. gleggie

    Mod About This Mac!

    What file did you edit? "com.apple.systemprofiler.plist" is not longer there
  4. gleggie

    Post Your MultiBeast Config Files Here (.mb)

    Here's my Config for my GA-Z87X-UD3H
  5. gleggie

    [Error]boot0 Z87X-UD3H Yosemite

    http://www.tonymacx86.com/25-boot0-error-official-guide.html I also have the same mobo and I attached my multibeast settings if it helps
  6. gleggie

    Updating to Yosemite

    This guide shows you how to update from Mavericks to Yosemite without losing data. http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143917-guide-update-os-x-mavericks-os-x-yosemite-using-unibeast-multibeast.html I would still backup your important files to an external hard drive and/or a...
  7. gleggie

    [Success] SquadSeven's Build - i7 4770k - GA-Z87X-UD3H - 16GB RAM - GTX 780 3GB

    Yep my USB ports and my SSDs are working fine, I'm not 100% sure but I think its because the native kexts work better.
  8. gleggie

    [Success] SquadSeven's Build - i7 4770k - GA-Z87X-UD3H - 16GB RAM - GTX 780 3GB

    Yep, Yosemite has been going well for me as well (after a bit of trial and error/looking around the forum). I did a fresh install since a system update didnt work for me I'm running the GA-Z87X-UD3H with a 4670k and a GTX 660. ​Note: I did NOT install the USB 3.0 Kext and the 3rd Party SATA...
  9. gleggie

    NEW THEME: The Original Look by DMAUTOS

    Thanks for this! Does this work on the latest Chimera 4.0.0? Edit: Just tried it and it worked like a charm!
  10. gleggie

    (Success) GA-Z87X-UD3H

    Hey guys after a lot of trial and error and looking around in the forums, I am up and running Yosemite. I did a fresh install since a system update didnt work for me I'm running the GA-Z87X-UD3H with a 4670k and a GTX 660. Here are my multibeast settings if it helps anyone. I also followed...
  11. gleggie

    BUG in process subhelper - Z87X-UD3H

    I'm also have the GA-Z87X-UD3H and after a lot of trial and error/researching i'm up and running Yosemite Here are my multibeast settings if it helps. I also followed Short's Beastly Build for my BIOS settings: They were mostly the same as my Mavericks BIOS settings. Short's Beastly Build -...
  12. gleggie

    Yosemite not Working after so many things. Z87-UD3H

    Hey guys after a lot of trial and error and looking around in the forums, I am up and running Yosemite. I did a fresh install since a system update didnt work for me I'm running the GA-Z87X-UD3H with a 4670k and a GTX 660. Here are my multibeast settings if it helps anyone. I also followed...
  13. gleggie

    Mod About This Mac!

    Hey everyone, so I just updated to Yosemite but I can't seem to find com.apple.systemprofiler.plist Did apple change which file you have to edit now? In Yosemite, About This Mac doesn't show the icon anymore, just an OSX icon, so I assume changing that would be different now. I would just like...
  14. gleggie

    Yosemite install broken after multibeast

    I'm able to boot into Yosemite after a fresh install, but my mouse and keyboard are not working. Can you explain exactly how to delete the kext in terminal?
  15. gleggie

    PLEASE HELP! Keyboard and Mouse not working after Unibeast Install

    I am having the same problem with my Z87X UD3H. I'll report back if I find anything, but any help would be greatly appreciated.
Top