Contribute
Register

universal audio arrow thunderbolt 3 hackintosh uad

universal audio arrow works on hackintosh?

  • universal audio arrow

    Votes: 5 100.0%
  • thunderbolt 3

    Votes: 4 80.0%

  • Total voters
    5
Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 8, 2012
Messages
2
Motherboard
mountain lion 10.8.5
CPU
intel i7 2600 3.4 sandy bridge
Graphics
nvidia geforce gt 630 1gb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
hello. i want to bye uad arrow and i have no idea which hackintosh build i must bye. i want thunderbolt 3 port to work uad arrow. i must bye laptop or pc but i don't know is someone test it. which computer is chip? if someone do it or someone knows how to work uad aroow on hackintosh help me. i know many motherboards and laptops which have thunderbolt 3 but i don't know nobody who test uad arrow on hackintosh. i must bye new hackintosh computer for this. please comment. sorry for bad english i'm from country georgia
 
Joined
Mar 15, 2018
Messages
3
Motherboard
Gigabyte Z370 Ultra Gaming 2.0
CPU
Core i7 8700K
Graphics
Intel UHD630
Mac
  1. MacBook Pro
Last edited:
Joined
Jan 29, 2014
Messages
11
Motherboard
Z370 ultra gaming 2 op
CPU
I7 8700
Graphics
EVGA GTX 1060
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Im success now on my first time build hackintosh
works uad arrow

OS 10.12 sierra
gigabyte z370 ultra gaming 2.0
ac-alpine ridge 1.0

Near this build.
https://www.tonymacx86.com/threads/...z370-aorus-ultra-gaming-with-i7-8700k.246046/

own build
https://www.tonymacx86.com/threads/i7-8700k-gigabyte-aorus-ug-uad-arrow-dtm-build.250603/


I tried to install high sierra following your guide and others and when de apple logo is loading next to the clover screen, when is like 35%, my pc restarts.

I have your MB with 32GB optane memory and ac-alpine ridge 2.0 working on windows with my Apollo Arrow perfectly.
GPU: EVGA GTX 1060
 
Joined
Jan 29, 2014
Messages
11
Motherboard
Z370 ultra gaming 2 op
CPU
I7 8700
Graphics
EVGA GTX 1060
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I tried to install high sierra following your guide and others and when de apple logo is loading next to the clover screen, when is like 35%, my pc restarts.

I have your MB with 32GB optane memory and ac-alpine ridge 2.0 working on windows with my Apollo Arrow perfectly.
GPU: EVGA GTX 1060
the problem was the f#@ optane memory, but now I lost the thunderbolt configuration in bios, thunderbolt menu doesn't appear :S
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
12
Motherboard
GA-Z170MX
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi everybody,

I have a hack under high sierra where everything works great.
I'm doing sound under Ableton 10, so I considered changing my old ZoomTac2 external card to TB2 by UAD Arrow TB3.

My motherboard> GA-Z170MX and I put an alpine ridge V2 on it that perfectly recognizes the TB3

So at home under windows I have no problem. The card works

On the other hand under MacOs it makes me already restarted the 2x hack during the boot. Then arrived on the desktop the card is lit, the driver recognizes it but unfortunately it does not throw me any sound ..

Worse it makes me block spotify when playing or even when changing device sound in the taskbar :(

Is there a special kext to loader for it to work?

Someone already had this worry with this Arrow card ??

Thank you in advance for your answers :)
 
Last edited:
Joined
Aug 8, 2011
Messages
12
Motherboard
GA-Z170MX
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Im success now on my first time build hackintosh
works uad arrow

OS 10.12 sierra
gigabyte z370 ultra gaming 2.0
ac-alpine ridge 1.0

Near this build.
https://www.tonymacx86.com/threads/...z370-aorus-ultra-gaming-with-i7-8700k.246046/

own build
https://www.tonymacx86.com/threads/i7-8700k-gigabyte-aorus-ug-uad-arrow-dtm-build.250603/

Hello yyysss,

I changed my old card TB2 for a UAD arrow TB3. It works perfectly well under OSX and Windows. But before doing it, you have to activate it on Windows, reboot and come back to OSX. Do you have this problem or it starts well when starting OSX ?

Thanks ++
 
Joined
Aug 7, 2015
Messages
54
Motherboard
H81I
CPU
I7-4770
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Hello yyysss,

I changed my old card TB2 for a UAD arrow TB3. It works perfectly well under OSX and Windows. But before doing it, you have to activate it on Windows, reboot and come back to OSX. Do you have this problem or it starts well when starting OSX ?

Thanks ++

Do you have the latest BIOS/FW for your mobo, pcie thunderbolt and apollo?
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
12
Motherboard
GA-Z170MX
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Do you have the latest BIOS/FW for your mobo, pcie thunderbolt and apollo?
Hello dude,

Thanks for your return. Yes I'm good in the latest version of my BIOS with a Arrow UAD in thunderbolt 3 on an Alpine Ridge v2

it works very well but you must first boot on windows and reboot on OSX so I can enjoy lol o_O
 
Joined
Aug 7, 2015
Messages
54
Motherboard
H81I
CPU
I7-4770
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Hello dude,

Thanks for your return. Yes I'm good in the latest version of my BIOS with a Arrow UAD in thunderbolt 3 on an Alpine Ridge v2

it works very well but you must first boot on windows and reboot on OSX so I can enjoy lol o_O

when you connect your device to a real mac, it works immediately ?
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
12
Motherboard
GA-Z170MX
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
when you connect your device to a real mac, it works immediately ?

Heyhey good question lol,

I have to change my macbook of 2015 in the month for that of 2018 with ports TB3 ... so I can not say but I think so since on Windows it starts directly ^^
 
Status
Not open for further replies.
Top