Contribute
Register

[SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 25, 2012
Messages
132
Motherboard
Gigabyte z77-ds3h
CPU
3570k
Graphics
Gtx 1060 6GB Gainward Phoenix
can u please help mewith AGDPfix.app? i download from the site

Yes simply double click on AGDPfix ap, the one with the mac pro icon, confirm everything, it will install and restart
 
Joined
Jun 30, 2012
Messages
74
Motherboard
MSI Krait Gaming 3x
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
@hagop so you have the asus strix 1070 which works fine for you as planning to order one right away
 
Joined
Dec 7, 2011
Messages
10
Motherboard
Asus Z270 ROG MAXIMUS IX FORMULA
CPU
Intel i7 7700K
Graphics
MSI Geforce 1080Ti Gaming X
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Update Clover and follow my steps it should work :)

Hi there :)

I followed your steps (including updating clover) and confirmed the settings but I still can't switch to the Nvidia web driver...

Any clues what might be wrong? Thank you for your help so far!

Edit: Solved it by unchecking "Inject Nvidia" in Clover Configurator.
 

Attachments

  • config.plist
    4.5 KB · Views: 275
  • Screen Shot 2017-04-11 at 01.17.59.png
    Screen Shot 2017-04-11 at 01.17.59.png
    91.2 KB · Views: 379
  • 1.png
    1.png
    98 KB · Views: 389
  • Screen Shot 2017-04-11 at 01.34.06.png
    Screen Shot 2017-04-11 at 01.34.06.png
    25.8 KB · Views: 354
Last edited:
Joined
Jun 26, 2012
Messages
4,096
Motherboard
Z170 Deluxe
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
Polite Reminder :
  • Members may not solicit nor provide assistance via private communications. This forum was created to provide help by posting questions and getting answers. By not publicly discussing you are depriving others of solutions to problems they may encounter.
Posts requesting help via private communications have been removed. There are enough facilities for you send information/attachments using the upload a file feature on this thread.
 
Joined
Nov 25, 2012
Messages
132
Motherboard
Gigabyte z77-ds3h
CPU
3570k
Graphics
Gtx 1060 6GB Gainward Phoenix
hey guys. now the situation is this: it works fine with my gtx 1060 and using web driver BUT I have to put internal graphics as primary on bios menu (so I have black screen till it goes to the desktop and then works fine). If I put auto or pci as primary graphic option in bios it goes on a boot loop. It shows the apple but then restarts.
How can I solve this please?

EDIT
I had "inject intel" on config.plist
I removed it, Change sys def to mac pro 6,1 and now it works fine.
The only problem now is that the startup is quite/very slow, I don't know why
 
Last edited:
Joined
Mar 2, 2012
Messages
6
Motherboard
Asus Z170-A
CPU
Intel i7-6700K
Graphics
Zotac nVidia 1070 AMP! Edition
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
It's work: i'm so happy!
 
Joined
Oct 19, 2015
Messages
20
Motherboard
Z97m D3H
CPU
Intel Core i7 4790K
Graphics
Intel HD 4600
hey guys. now the situation is this: it works fine with my gtx 1060 and using web driver BUT I have to put internal graphics as primary on bios menu (so I have black screen till it goes to the desktop and then works fine). If I put auto or pci as primary graphic option in bios it goes on a boot loop. It shows the apple but then restarts.
How can I solve this please?

EDIT
I had "inject intel" on config.plist
I removed it, Change sys def to mac pro 6,1 and now it works fine.
The only problem now is that the startup is quite/very slow, I don't know why

I had exactly the same issue when I switched from Intel HD to GTX 970.
First you have to delete all elements about Intel HD in your config.plist (like "Inject Intel", hexadecimal in kextToPatch, etc...) then you have to DISABLED the Intel HD in your BIOS, then put PCI 1 (your graphic card) as primary.

When I let the Intel HD activate with my 970, the boot was very slow too.
 
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Motherboard
Gigabyte Z170 Gaming 3-EU
CPU
i7-6700
Graphics
GTX 1060
Mobile Phone
  1. Android
OK guys after trial and error I figured it out. I will show you all the steps to make sure it works:

1- Turn Off your SIP #2
2- download AGDPfix.app (http://www.insanelymac.com/forum/files/file/424-agdpfix/)
3- Enable (https://www.tonymacx86.com/threads/new-method-for-enabling-nvidia-web-drivers-in-clover.202341/)

hope it works for all who have the signal issue, just trying to help here guys :) hope it helpsView attachment 247491

I followed this steps to get my 1060 to work, sadly without any success.

It keeps showing "display 7mb" and obviously severe graphics glitches.

Screen Shot 2017-04-11 at 13.15.52.png
Screen Shot 2017-04-11 at 13.16.12.png


I attached also my config.plist file.

please help me out, I really need this card to finally work.

oh, and I don't know if its relevant, but I haven't installed the cuda drivers

EDIT:

of course I installed the web drivers but every time I reboot they are set to "OSX Default Graphics Driver" in the Nvidia driver manager

Screen Shot 2017-04-11 at 13.25.47.png


updated the config.plist, I still had the nv_disable=1 and inject Intel selected.

The problem isn't fixed yet though, the card is not working
 

Attachments

  • config.plist
    3.9 KB · Views: 201
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top