Contribute
Register

[SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

Joined
Aug 5, 2014
Messages
250
Motherboard
ASUS Z490-E
CPU
i9-10900K
Graphics
GTX 1070
So, pascal works but now comes the next problem:

Night Shift and programs for the brightness works just once or two time and after a restart – I changed nothing – not anymore!

Suggestions?

SOLVED: It was the hdmi cable -.-
 
Last edited:
Joined
Sep 26, 2011
Messages
4
Motherboard
HP Z420 (Custom with C600 Chipset)
CPU
Intel® Xeon® Processor E5-1650
Graphics
NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6G
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
iBook bug still there
 
Joined
Jun 17, 2013
Messages
4
Motherboard
ASUS ROG Maximus VIII Extreme
CPU
i7-6700k
Graphics
GTX 770
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
GTX 1080 here. I'm just getting a black screen even after I ran AGDPfix and rebooted.
 
Joined
Dec 9, 2012
Messages
11
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac
CPU
i7-6700K
Graphics
HD530+GTX1070
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
GTX 1070, got a black screen after installation. Could not disable SIP (recovery reported success yet Sierra still has SIP) so I manually modified GrapicPolicySomething.kext according to AGDPfix description, but still no luck.

I can use remote desktop see my desktop and nvidia driver on right upper corner.

UPDATE: NVM, I was being stupid. I used clover configurator to change SIP and now AGDPfix is installed, and Web Driver is wokring.
 
Last edited:
Joined
May 13, 2011
Messages
22
Motherboard
Gigabyte Z-170X-Gaming GT
CPU
i7-6700k
Graphics
GTX 980
check my last post I did exactly the steps I described all works fine.

Figured it out. My clover install was old and I upgraded it before going through all the hoops. There were some changes in a later version and I had to install another kext. Smooth sailing now!
 
Joined
Nov 25, 2012
Messages
139
Motherboard
Gigabyte z77-ds3h
CPU
3570k
Graphics
Gtx 1060 6GB Gainward Phoenix
can someone please explain me what to do?
I'm on latest macos, I've been using the internal hd4000 but I have a 1060 6gb ready to be used.
Do I have to update clover? do I have to change something on the bios or in clover?
thank you
 
Joined
Jul 23, 2013
Messages
45
Motherboard
ASUS SABERTOOTH Z77
CPU
i7-3770k
Graphics
GTX 1070
Mobile Phone
  1. iOS
OK guys after trial and error I figured it out. I will show you all the steps to make sure it works:

1- Turn Off your SIP #2
2- download AGDPfix.app (http://www.insanelymac.com/forum/files/file/424-agdpfix/)
3- Enable (https://www.tonymacx86.com/threads/new-method-for-enabling-nvidia-web-drivers-in-clover.202341/)

hope it works for all who have the signal issue, just trying to help here guys :) hope it helpsView attachment 247491

can someone please explain me what to do?
I'm on latest macos, I've been using the internal hd4000 but I have a 1060 6gb ready to be used.
Do I have to update clover? do I have to change something on the bios or in clover?
thank you

Update Clover and follow my steps it should work :)
 
Joined
Dec 31, 2013
Messages
156
Motherboard
Z97
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 1070
Mobile Phone
  1. Android
I installed on an my system with a GTX 1070 and still have 5mb video memory. so unless I'm missing a step I don't think this is Pascal
Maybe u need to update to 10.12.4 first
 
Top