Contribute
Register

[Solved] Bluetooth not working with Fenvi FV-T919

Joined
Aug 15, 2017
Messages
2
Motherboard
GA-Z270-Gaming K7
CPU
I7 7700k
Graphics
EVGA GEFORCE GTX 1050Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi everyone I am on Sierra 10.12.6 using this same card the only issue I am having is that the BT takes a while to be recognized after waking from Sleep, Restart or Shut Down. Does anyone know how to correct this?
 
Joined
Aug 4, 2016
Messages
12
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 5
CPU
i5-6600
Graphics
RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Hi everyone I am on Sierra 10.12.6 using this same card the only issue I am having is that the BT takes a while to be recognized after waking from Sleep, Restart or Shut Down. Does anyone know how to correct this?

I don't have this issue on my setup, Bluetooth and Wi-Fi are working perfectly fine…
 
Joined
Jul 27, 2017
Messages
9
Motherboard
Gigabyte Z270XP-SLI
CPU
i5 6600K
Graphics
Intel 530
Mobile Phone
  1. iOS
Hi everyone I am on Sierra 10.12.6 using this same card the only issue I am having is that the BT takes a while to be recognized after waking from Sleep, Restart or Shut Down. Does anyone know how to correct this?

Did you solve it? I have the same issue
 
Joined
Oct 26, 2013
Messages
24
Motherboard
Dell Vostro 3559 047TR1-Clover
CPU
i5-6200U
Graphics
HD 520 / 1366x768
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys, I have Asus Maximus IX hero mobo, on Siera 10.12.6. I just installed this card, and connected it to ROG_EXT header, i guess its ok? WiFi works, but bluetooth is not working. I installed "Increase Max Port LIMIT 200 series." with Multibeast. In system information, under bluetooth, It says "No information given."

Is it okey to be plugged in in ROG_EXT header, is that making problem. Or i haven't installed right drivers?

Thanks.

EDIT: I installed USBInjectAll.kext but results are the same.
EDIT2: I guess it can't work on ROG_EXT pins... I have removed the card.

ROG_EXT.jpg
 
Last edited:
Joined
Oct 9, 2016
Messages
1
Motherboard
ASUS ROG Maximus VIII Hero
CPU
Intel i5 6600k Skylake
Graphics
Asus Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC
Mac
  1. MacBook
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi guys, I have Asus Maximus IX hero mobo, on Siera 10.12.6. I just installed this card, and connected it to ROG_EXT header, i guess its ok? WiFi works, but bluetooth is not working. I installed "Increase Max Port LIMIT 200 series." with Multibeast. In system information, under bluetooth, It says "No information given."

Is it okey to be plugged in in ROG_EXT header, is that making problem. Or i haven't installed right drivers?

Thanks.

EDIT: I installed USBInjectAll.kext but results are the same.
EDIT2: I guess it can't work on ROG_EXT pins... I have removed the card.

View attachment 280428
Necro, but for future reference, the ROG_EXT should be fine, that's what I have mine plugged into. Hell, I even have mine in the same slot lol. Although, your cable looks different, make sure that you got one that has a Broadcom chip.

Also, those that have had recent trouble in Win10 with it, download the drivers but do not use the installer. Manually install them by the following:
  • extract the archive to a convenient location
  • open device manager
  • disable and delete the drivers for the device
  • restart
  • go to device manager
  • double click on the device
  • click update driver
  • choose Browse my computer
  • navigate to the Bluetooth folder of your downloaded drivers and install with the dialog.
  • You shouldn't even need to restart.
If you have trouble with it not recognizing the card in either macOS or Windows, check the cable. I had one of the wires come loose before. They're pretty tedious to fix up, but a pair of needle nose pliers will work wonders.
 
Joined
Feb 27, 2014
Messages
189
Motherboard
Dell Inspiron 530
CPU
Q9650
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. iMac
  2. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
It may be interesting to note that on the HP Elite 8300 CMT you plug this into the MEDIA port on the motherboard. The MEDIA port is still a USB header, but it's useful to know the terminology. Works great and do not have to do anything but plug-er-in on 10.13 using the existing guides for the 8300 series systems.
 
Top