Contribute
Register

Seagate Hard Drive is not read after upgrade to Yosemite 10.10.3

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 14, 2012
Messages
43
Motherboard
Mac Pro 3,1 (Early 2008)
CPU
Intel Core i7-3770k (3.4 GHz)
Graphics
NVidia GeForce GTX 560-Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I had the same issues with my Seagate HD a few months ago, so I sent it to be fixed and they changed the board of the HD and it worked on my previous install 10.10.1

I decided to upgrade to 10.10.3 to fix some issues, and now the HD won't register on my computer. It runs, and it works, I can see it in BIOS, I just can't see it on my Mac.
 

neilhart

Moderator
Joined
May 25, 2010
Messages
2,730
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z270 Gaming - ITX/ac
CPU
i7-7700T
Graphics
GTX960
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
That is interesting. Is this a 3.5 inch internal hard drive connected with a SATA cable to a SATA port?

And what motherboard are you using?

What is your system drive? You really need to identify the content of the complete system so that we can understand the problem.

Good modding,
neil
 
Joined
Apr 14, 2012
Messages
43
Motherboard
Mac Pro 3,1 (Early 2008)
CPU
Intel Core i7-3770k (3.4 GHz)
Graphics
NVidia GeForce GTX 560-Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
That is interesting. Is this a 3.5 inch internal hard drive connected with a SATA cable to a SATA port?

And what motherboard are you using?

What is your system drive? You really need to identify the content of the complete system so that we can understand the problem.

Good modding,
neil

Yes you have a point, my bad! I thought the seagate baracuda was infamous enough.

Yes it's a 3.5-inch internal SATA and my mother board is a gigabyte z77-d3h.

I'm also using clover this time, which is a bit different from last time. But I didnt think this would make a difference

Also when I connected the hard drive today my mac booted but in something like 15 mins
 
Status
Not open for further replies.
Top