Contribute
Register

Safe Mood Only

Joined
Dec 8, 2011
Messages
18
Motherboard
UT4-Z68
CPU
i7
Graphics
nvidia gtx 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi everyone.

When I started the installation, I have written flags for boot from USB:

GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x2000 -v -x
"I try with a lot of flags and many distributions of this flags, I tried npci=0x3000 to"

So we start with the installation process, after the restart I written the same flags again to continue the installation. I did not put interest on this at this point but when I finish the installation, I could not access without the Usb, and only in Safe Mood with this flags, so..... that's the problem

I Installed the nvidia web drivers on safe mode.

I tried installing my mobo DSDT and nothing.

Here my configuration.

SO. Yosemite 10.10.2
MOBO: GA-Z68XP-UD4
Graphics: Nvidia Gtx 570
Ram: 16 gigas
Procesor 3.4 ghz i7

Another thing to say: The system only reads 2.51 Ghz from my processor "What? Yes my friend only 2.51"

Here my org.chameleon.Boot.plist

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>EHCIhard</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>IGPEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>nvda_drv=1 PCIRootUID=1 kext-dev-mode=1 -v</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>Timeout</key>
<string>2</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>Yes</string>
<key>UseKernelCache</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>


In the attachment image you can see that I see when I start the computer without USB and -x flag

I don't know what to do :'( I need to cry in my mom's arms
 

Attachments

Joined
May 9, 2011
Messages
5,936
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 3
CPU
i7-6700
Graphics
Gigabyte GTX 970 WINDFORCE / Intel HD Graphics 530
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Boot with USB or -x then re-run the multibeast installer, Select the option "Drivers > System > AppleRTC Patch For CMOS Reset" install it.

Open your org.chameleon.boot.plist file and make the changes as below as you have installed web driver.

<key>GraphicsEnabler</key>
<string>No</string>
<key>IGPEnabler</key>
<string>No</string>

Save the file. Reboot the OS X. Check normal booting without flag -x.

Post the result.

Good Luck..!
 
Joined
Dec 8, 2011
Messages
18
Motherboard
UT4-Z68
CPU
i7
Graphics
nvidia gtx 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Boot with USB or -x then re-run the multibeast installer, Select the option "Drivers > System > AppleRTC Patch For CMOS Reset" install it.

Open your org.chameleon.boot.plist file and make the changes as below as you have installed web driver.

<key>GraphicsEnabler</key>
<string>No</string>
<key>IGPEnabler</key>
<string>No</string>

Save the file. Reboot the OS X. Check normal booting without flag -x.

Post the result.

Good Luck..!
Thanks man I can acces now!!! :D I LOVE YOU SO MUCH

A couple of things, I Started with GraphicsEnabler=Yes and IGPEnabler=Yes

I installed the web drivers for nvidia gtx 570 and I'm not sure if it works or not by this combinations of flags or simply doesn't works I uninstalled it. I see my desktop and everything well but I work with 3D and when I use CUDA for a render in a high geometry, doesn't works when it worked before in Lion.

So, my question is, there are drivers for Gtx 570 working on this system?
 
Joined
May 9, 2011
Messages
5,936
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 3
CPU
i7-6700
Graphics
Gigabyte GTX 970 WINDFORCE / Intel HD Graphics 530
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Thanks man I can acces now!!! :D I LOVE YOU SO MUCH

A couple of things, I Started with GraphicsEnabler=Yes and IGPEnabler=Yes

I installed the web drivers for nvidia gtx 570 and I'm not sure if it works or not by this combinations of flags or simply doesn't works I uninstalled it. I see my desktop and everything well but I work with 3D and when I use CUDA for a render in a high geometry, doesn't works when it worked before in Lion.

So, my question is, there are drivers for Gtx 570 working on this system?
For GTX570, no web driver required. With Chimera's graphics injection (GraphicsEnabler=Yes) it will provide QE/CI.

If you are only using the graphics card outputs, then set the IGPEnabler=No.

Also check in the system information whether the card enables it's full VRAM or not.
 
Top