Contribute
Register

OS X 10.8.2 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 5, 2012
Messages
75
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3P
CPU
i7-8700
Graphics
GT740
I don't understand this part : "If you use customized or edited graphics kexts, it will be necessary to make the edits again using the new drivers as a base." Someone can tell me how to do that ? Because I've got some problems with my video card since the update.
 
Joined
Jan 22, 2011
Messages
15
Motherboard
GA-Z77-UD5 WF
CPU
i7-3770K
Graphics
HD4000
Mac
  1. MacBook Air
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
Article: OS X 10.8.2 Update

Successful update using built in updater. Config:

Gigabyte Z77X-UD5H
Core i7 3770k
16GB DDR3 G-Skill Sniper 1866MHZ
GTX 560Ti AMP! 1GB
4X2TB Seagate Barracuda 7200RPM HDD RAID 10 Configuration
Tp-Link WDN 4800 Wifi PCI Express Card

Yes: confirm!
 
Joined
Nov 12, 2011
Messages
56
Motherboard
Gigabyte GA-Z77-DS3H
CPU
Intel Core i5-3570K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 670 OC 2GB
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Mine doesn't boot. It just keeps spinning with the apple logo and the white screen. I use GraphicsEnabler=no, but my keyboard dont work in MultiBeast boot (but it works in Bios).

What to do?
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
10
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
2500k
Graphics
3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I used the combo update. Got a KP on restart. I had to remove OemSmbios.kext to get back up and running. Seems ok now.
 
Joined
Nov 12, 2011
Messages
56
Motherboard
Gigabyte GA-Z77-DS3H
CPU
Intel Core i5-3570K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 670 OC 2GB
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Mine just stops at the white screen with the Apple logo. What to do?
 
Joined
Nov 12, 2011
Messages
56
Motherboard
Gigabyte GA-Z77-DS3H
CPU
Intel Core i5-3570K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 670 OC 2GB
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Mine just stops att the white screen with the Apple logo. I use GraphicsEnabler=No usually, but i cant set it to No as my keyboard does not work in the MultiBeast boot screen (Works in Bios though).

What to do? Please help :(
 
Joined
Jun 26, 2012
Messages
4,094
Motherboard
Z170 Deluxe
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
Updated using App store

P67X-UD3-B3 Bios version F9. Lost audio and Trim support. Used MultiBeast to reinstall patched AppleHDA and had to reinstall realtek889 again. Also used Trim Enabler for Trim support. No problems with slow booting or drives loading external as of 10.8.1 Everything working great as before. Thanks guys :)

UPDATE: Also had to use the DVDFramework playback patch for Dvd player
 
Status
Not open for further replies.
Top