Contribute
Register

Nvidia GeForce GTX Titan

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 21, 2012
Messages
372
Motherboard
Gigabyte Z77X-UP5 TH F11
CPU
E3-1240 V2
Graphics
GTX 660Ti x2 SLI
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
According to that thread, all you need is 10.8.3, but I "think" some people have already tried that, and it still didn't work. I think we need to wait till NVidia releases a newer 10.8.3 driver.

Had all the latest system updates availible for Mountain Lion, didn't help one bit. I think the Titan can be labeled as unsupported by now, atleast untill we see some new Nvidia drivers.

I am thinking about installing a GTX 560ti in my system for running OS X and i have found some guides to what i want to do, but is there any clear guides on using a secondary card for rendering in OS X?
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
10
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UD5H (Rev. 1.1)
CPU
i7 -3770k
Graphics
Geforce GTX Titan (Zotac)
Mac
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
I still haven't got my Titan, yet but following my posted thread there might be a chance by changing the device ID in the DSDT to the K20 ID
 
Joined
Apr 1, 2012
Messages
12
Motherboard
MB: Asus P8Z68-Vpro Ram: Corsair Vengeance 16gb(1600mhz) PSU: Corsair AX 850w
CPU
intel i7 2600k
Graphics
GTX Titan EVGA(vanilla)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I still haven't got my Titan, yet but following my posted thread there might be a chance by changing the device ID in the DSDT to the K20 ID

You might be correct on that, I will try the k20 I.D within a couple days and post back...
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I still haven't got my Titan, yet but following my posted thread there might be a chance by changing the device ID in the DSDT to the K20 ID

Reinstalling OSX to try.
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Something is definetly happening after the public 1.8.3 update, it no longer stalls at the Bluetooth message, which could indicate that the frame buffer is starting. I am not getting anything on my screen yet, but it seems like the updated 1.8.3 Nvidia drivers could work with Titan.

i have not tried the DSDT method yet, just a vanilla installation.
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Someone will need to explain to me where i have to put in the K20 as an ID, i simply cannot find out how this is done. I can extract my DSDT in OSX and Windows 8 just fine, but the documentation is pretty horrible to find anything usable.
 
Joined
Apr 1, 2012
Messages
12
Motherboard
MB: Asus P8Z68-Vpro Ram: Corsair Vengeance 16gb(1600mhz) PSU: Corsair AX 850w
CPU
intel i7 2600k
Graphics
GTX Titan EVGA(vanilla)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Here is a video describing howto modify gpu kext: http://www.youtube.com/watch?v=aJUbue0WF6U
Instead of the ati kext in this video, I beleive you will be looking for these kext:
- AGPM.kext
- NVDANV50HAL.kext
- GeForce.kext
- NVDAGF100HAL.kext
- NVDAResman.kext
- GeforceGA.plugin
- GeforceGLDriver.bundle
- GeforceVADriver.bundle

Although I've never built a hackintosh before so please do more research if necessary and please let me know if you get it working.
Have you tried setting graphics enabler=0 in the dsdt???
 
Joined
Apr 1, 2012
Messages
12
Motherboard
MB: Asus P8Z68-Vpro Ram: Corsair Vengeance 16gb(1600mhz) PSU: Corsair AX 850w
CPU
intel i7 2600k
Graphics
GTX Titan EVGA(vanilla)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'll look for some more info tonight.
I'm sure some1 has got it to work if I keep reading through forums.
I'll also try to find out where to place the device ID.
Yes titan is gk110 but has the exact same chip architecture as the k20, so trying both ID's wouldn't hurt once we find out where to inject them.

Don't give up sir! I need you lol!
I'm too lazy to go through that whole process and it doesn't work for me too lol. But I desperately want to use Logic Pro 9 and am pissed that it useless to make that happen through vmware :(
 
Status
Not open for further replies.
Top