Contribute
Register

Nvidia GeForce GTX Titan

Status
Not open for further replies.

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys, i have just very briefly tried to see if the GTX Titan could boot OSX Mountain and the Mountain Lion USB installer bought from the App store using Unibeast. In both cases the system would end up hanging on the Apple logo. I have not tried using any boot flags yet since i havent got a ton of time tonight and i didn't want to test too much with my new rig coming tomorrow.
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
38
Motherboard
Gigabyte Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Thanks for the update! :)
 
Joined
Apr 21, 2012
Messages
372
Motherboard
Gigabyte Z77X-UP5 TH F11
CPU
E3-1240 V2
Graphics
GTX 660Ti x2 SLI
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys, i have just very briefly tried to see if the GTX Titan could boot OSX Mountain and the Mountain Lion USB installer bought from the App store using Unibeast. In both cases the system would end up hanging on the Apple logo. I have not tried using any boot flags yet since i havent got a ton of time tonight and i didn't want to test too much with my new rig coming tomorrow.

thanks for the update. I think it's probably not going to work until NVidia releases newer drivers, but you could try adding the device ID to the NVidia kexts!!!
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
thanks for the update. I think it's probably not going to work until NVidia releases newer drivers, but you could try adding the device ID to the NVidia kexts!!!

Any guide to how i would go about doing this?
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Some success so far, i have managed to get the OSX installer to boot after quite some trouble (most seemed aimed at my motherboard).
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Any updates? :p

Yes.

I have managed to get OS X running on the computer with the GTX Titan, though not with any nVidia driver support as of yet and only in safe mode as of now. I would LOVE it if someone could give me some good documentation on adding the vendor and device id to the nVidia kext. I know the correct id's but i am not sure on how to implement them correctly.

It also seems like i should create a custom efi string for the video card, though i have no idea how to do this properly due to lack of documentation once again.
 
Joined
Apr 21, 2012
Messages
372
Motherboard
Gigabyte Z77X-UP5 TH F11
CPU
E3-1240 V2
Graphics
GTX 660Ti x2 SLI
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Yes.

I have managed to get OS X running on the computer with the GTX Titan, though not with any nVidia driver support as of yet and only in safe mode as of now. I would LOVE it if someone could give me some good documentation on adding the vendor and device id to the nVidia kext. I know the correct id's but i am not sure on how to implement them correctly.

It also seems like i should create a custom efi string for the video card, though i have no idea how to do this properly due to lack of documentation once again.


Any updates?? Have you tried 10.8.3, it comes with newer drivers.
 

GMM

Joined
Mar 8, 2013
Messages
18
Motherboard
ASUS Sabertooth X79
CPU
Intel i7 3930k
Graphics
GIGABYTE GTX Titan
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Any updates?? Have you tried 10.8.3, it comes with newer drivers.

I have tried all i could with the vendor id and device id solution, along with doing a custom efi string. OSX was updated to the latest version and i am still without luck, it keeps hanging med on a message about bluetooth. From what i can understand that is because the GPU would start there and since it is not properly installed = stalls.

So it seems like i will need to get another Nvidia GPU to run my hackintosh needs unless anyone out there have some solutions.
 
Joined
Apr 1, 2012
Messages
12
Motherboard
MB: Asus P8Z68-Vpro Ram: Corsair Vengeance 16gb(1600mhz) PSU: Corsair AX 850w
CPU
intel i7 2600k
Graphics
GTX Titan EVGA(vanilla)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'm having the same issue, but does anyone know if I can use the lucid virtu tech in my mobo to use the onboard graphics instead of the titan with OSX?
Or just disable my discrete graphics through bios automatically when using OSX?

Thanks!


i7 2600K
Asus P8z68-vpro
Evga Gtx Titan
 
Status
Not open for further replies.
Top