Contribute
Register

New Method for Enabling NVIDIA Web Drivers in Clover

Joined
Oct 15, 2011
Messages
799
Motherboard
ASUS Gryphon z87
CPU
i7-4770K
Graphics
HD4600 & RX580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Apple
Is nv_disable still working,
what else to use please ?

[edit]

It still works
 
Last edited:
Joined
Jul 29, 2012
Messages
18
Motherboard
Gigabyte GA-X99M-Gaming 5
CPU
Intel Xeon E5 2697v4
Graphics
EVGA GTX 950
Mac
iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
Thanks for the suggestion, I had gone through the normal fixes. I do use the iMac 17,1 definition, but the config edit fix didn't work. I actually tried a few of the fixes on that linked post just to rule them out.

Like I said originally, the web drivers worked with my 10.11.6 install, thought it took so modification. Same modifications dont work with 10.12, and neither do any other normal fixes.

Seems like someone else should be having a similar issue.
 
Joined
Jul 29, 2012
Messages
18
Motherboard
Gigabyte GA-X99M-Gaming 5
CPU
Intel Xeon E5 2697v4
Graphics
EVGA GTX 950
Mac
iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
How do you enable it in Clover?
 
Joined
Jul 7, 2015
Messages
4
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
It doesn't work. After screen loading, I have "no signal" for my display port.

I can only start if i disable "Nvidia Web Driver" in Clover boot but image is very slow.
 
Joined
Jul 6, 2013
Messages
177
Motherboard
Z170N-Gaming 5
CPU
i5 6600k
Graphics
GTX 950 Ti Boost
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
I have a z170-wifi with 950 and this solution does not work. Any suggestions?
 
Last edited:
Joined
Feb 3, 2011
Messages
1,405
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS Ultra
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 590
-no-zp flag has been known to fix black screen on 9xx nv cards nothing to lose by trying it
 
Joined
May 3, 2014
Messages
18
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z390-I GAMING
CPU
i7-9700K
Graphics
GTX 1080
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
Android
Thanks for the suggestion, I had gone through the normal fixes. I do use the iMac 17,1 definition, but the config edit fix didn't work. I actually tried a few of the fixes on that linked post just to rule them out.

Like I said originally, the web drivers worked with my 10.11.6 install, thought it took so modification. Same modifications dont work with 10.12, and neither do any other normal fixes.

Seems like someone else should be having a similar issue.
same problem, change applegraphicscontrol.kext don't work
 
Top