Mac App Store access with NullEthernet.kext

Discussion in 'Network' started by RehabMan, Jan 23, 2014.

  1. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 16, 2015 at 4:01 PM #121
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Post ioreg: http://www.tonymacx86.com/audio/58368-guide-how-make-copy-ioreg.html. Please, use the IORegistryExplorer v2.1 attached to the post! DO NOT reply to an ioreg from any other version of IORegistryExplorer.app.
     
  2. shesmovedon

    shesmovedon

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    31
    Mobo:
    Dell Inspiron 7437
    CPU:
    Intel core i7-4510/Haswell
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 4400
    Feb 16, 2015 at 7:11 PM #122
    shesmovedon

    shesmovedon

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    31
    Mobo:
    Dell Inspiron 7437
    CPU:
    Intel core i7-4510/Haswell
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 4400
  3. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 17, 2015 at 12:38 AM #123
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    It must be at 'en0'. Yours is at 'en2'. Follow the instructions in the README for resetting your network interfaces.
     
  4. shesmovedon

    shesmovedon

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    31
    Mobo:
    Dell Inspiron 7437
    CPU:
    Intel core i7-4510/Haswell
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 4400
    Feb 17, 2015 at 2:33 AM #124
    shesmovedon

    shesmovedon

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    31
    Mobo:
    Dell Inspiron 7437
    CPU:
    Intel core i7-4510/Haswell
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 4400
    ugh i need to learn to read more. Thanks again!
     
  5. lilbob

    lilbob

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    19
    Mobo:
    Biostar H61MGV3
    CPU:
    Intel Core i3 3250
    Graphics:
    GT 740 SC GDDR5 4GB
    Jul 26, 2015 at 1:35 AM #125
    lilbob

    lilbob

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    19
    Mobo:
    Biostar H61MGV3
    CPU:
    Intel Core i3 3250
    Graphics:
    GT 740 SC GDDR5 4GB
    Hi,
    I am totally new to this "Hackintosh" thing,
    and so far I've been able to install snow leopard.
    I would like to upgrade to yosemite using the mac app store,
    but I can't, Because I get the authentication error.
    Someone e-mailed me this thread, and I need some help...
    I have USB Ethernet, and need some help with this null ethernet kext.
    I've already installed the kext, but now I don't know what to do...
    Please Help Me,

    -lilbob
     
  6. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 26, 2015 at 3:17 AM #126
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Are you booting Snow Leopard in 32-bit or 64-bit mode?

    If 32-bit, you need to use a 32-bit version of NullEthernet. I provided one in this post: http://www.tonymacx86.com/snow-leop...95-app-store-error-post948310.html#post948310

    If 64-bit you can follow the instructions like normal.
     
  7. lilbob

    lilbob

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    19
    Mobo:
    Biostar H61MGV3
    CPU:
    Intel Core i3 3250
    Graphics:
    GT 740 SC GDDR5 4GB
    Jul 26, 2015 at 3:20 AM #127
    lilbob

    lilbob

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    19
    Mobo:
    Biostar H61MGV3
    CPU:
    Intel Core i3 3250
    Graphics:
    GT 740 SC GDDR5 4GB
    32 bit
     
  8. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 26, 2015 at 4:03 AM #128
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    134,451
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    You need to use the 32-bit version I linked. Don't forget to read the README for information on needed DSDT/SSDT work.
     
  9. qq280948982

    qq280948982

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    1
    Aug 19, 2015 at 3:25 AM #129
    qq280948982

    qq280948982

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    1
    it works, thanks a lot :thumbup:
     
  10. hanshelm

    hanshelm

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Messages:
    2
    Oct 20, 2015 at 10:15 AM #130
    hanshelm

    hanshelm

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Messages:
    2
    Hi all,

    I've tried to follow this thread closely, but couldn't find a solution to my case. I also get the same error message. Unfortunately, however, my ethernet port is broken (I'm still not 100% sure if it's really a hardware issue, but I can't even access ethernet when booting via Linux, so the thing really seems to be broken.) That means, the existing fixes for the app-store issue don't work. Does anyone have an idea how to go about it in my case?

    Thank you so much!
     

Share This Page