Contribute
Register

[GUIDE] Remove extra Clover BIOS boot entries & prevent further problems

Joined
Mar 17, 2017
Messages
5
Motherboard
Z170X-UD3
CPU
i5-6600K, 3.5GHZ
Graphics
EVGA Geforce GTX 1060
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
jdizzle,
RC scripts fixed the issue. Moreover, I've rebooted my computer multiple times and the multiple boot entries no longer appear. Updating BIOS solved the issue (just had to make sure I reset my settings).
 
Joined
Mar 31, 2017
Messages
11
Motherboard
Gigabyte GA-H170N-WIFI
CPU
Intel Core i7-6700 SkyLake 3.4 GHz
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB
Mobile Phone
  1. iOS
I updated the BIOS to F20 and it removed extra clover BIOS entries then I upgraded to F21 with same results.
The motherboard is Gigabyte H170N-WIFI
 
Joined
Jan 23, 2016
Messages
38
Motherboard
GA B150M D3H DDR4
CPU
i5 6500
Graphics
GTX 970
Mac
  1. iMac
You don't have to reinstall your drives if you update BIOS, is that what you mean?
Yes, reinstall my sierra system. Just update the bios? Im trying tomorrow.
 
Joined
Jan 23, 2016
Messages
38
Motherboard
GA B150M D3H DDR4
CPU
i5 6500
Graphics
GTX 970
Mac
  1. iMac
@jdizzle
Im update the bios and setup again to work boot in sierra.

But my graphics broke. Glitch everywere.
Im reinstall multibeast, the last nvdia driver... and in config.list still set NvidiaWeb to true. Is what worked for me in installation. But does not mark "nvidia web driver" option in menubar as before and graphic still broken.

You have any ideias for fixed this problem? Help me i need to work. Sorry mi english...
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,490
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Im reinstall multibeast, the last nvdia driver... and in config.list still set NvidiaWeb to true. Is what worked for me in installation. But does not mark "nvidia web driver" option in menubar as before and graphic still broken.
Setup emulated NVRAM to store the nvda_drv=1 boot flag in boot-args.
See Problem 6 of Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems
Install EmuVariableUefi-64 + RC Scripts
 
Top