Contribute
Register

Errors when booting from a backup. Any thoughts?

Joined
Dec 30, 2015
Messages
20
Motherboard
GA - Z97X - UD5H
CPU
i7-4970, 4.0
Graphics
EVGA GTX980 TI 6GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi everyone,

I had a failed upgrade attempt and am trying to utilize my backup HDD.
My original was a 1TB SSD and I have a 1TB HDD backup which I cloned using "dd" in terminal and Carbon Copy Cloner, before upgrading.

My EFI partition was copied successfully along with a functional Mac OS, which is a huge relief. But for some reason when the system starts and Little Snitch opens, it tells me that "Little snitch failed to load kext". In my menu bar little snitch has a warning triangle and its error message says "error connecting to kernel extension". I am a little confused as to why something like this would occur and if there is anyway to fix this without re installing the app itself, as I would like to keep all my settings for it.

The system is running El Capitan.

Any thoughts would be much appreciated.
Thanks
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
20
Motherboard
GA - Z97X - UD5H
CPU
i7-4970, 4.0
Graphics
EVGA GTX980 TI 6GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Dec 30, 2015
Messages
20
Motherboard
GA - Z97X - UD5H
CPU
i7-4970, 4.0
Graphics
EVGA GTX980 TI 6GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Oct 15, 2011
Messages
874
Motherboard
ASUS Gryphon z87
CPU
i7-4770K
Graphics
HD4600 & RX580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Apple
tried rebuilding teh kextcache ?, If that wont work i would just reinstall lil' bitch
 
Top