Contribute
Register

Endless Boot Loop GT-740 Graphics

Joined
Nov 25, 2011
Messages
81
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i7 2600k
Graphics
RX 560
Tried again to get GT-740 working. Did everything you said but also selected safe mode and verbose mode to boot. It shows 2 errors.
1...
Start LoadKernelFromStream
Error allocating 0x25bb pages at 0x0000000000df0000 alloc type 2
End LoadKernelFromStream

2...
ERROR!!! Load relinked kernel with status 0x800000000000000e
Error loading kernel cache (0xe)
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
6,000
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
iMac
It won't let me. Loads a bunch of text then reboots before I can type. If I get a chance to type, just type this right?
fsck -fy
exit
Or do I need to type: root# first?
Yes type those words after the root# appears.
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
6,000
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
iMac
It won't let me. Loads a bunch of text then reboots before I can type. If I get a chance to type, just type this right?
fsck -fy
exit
Or do I need to type: root# first?
You now have IGPU enabled right? Remove the Nvidia card and use the IGPU only.
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
6,000
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
iMac
It started to boot, got 75% on progress bar, then circle with line thru it. This is progress. It never got to the boot progress bar before.
Good you probably need to add graphics settings in clover.
Try inject intel =true
And ig 0x0a260001
 
Top