Contribute
Register

Endless Boot Loop GT-740 Graphics

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
5,995
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
iMac
Did everything EXCEPT CHANGE THE csrcofig to 0x03FF because I couldn't find it and got ERROR!!!
In Clover boot menu in options it’s the last one at the bottom I think. It will read as 0x0000 if you zeroed it out.
 
Joined
Nov 25, 2011
Messages
81
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i7 2600k
Graphics
RX 560
In Clover boot options I've got:
Boot Args: dart=0
Configs->
GUI tuning->
ACPI patching->
SMBIOS->
PCI devices->
CPU tuning->
Graphics Injector->
Audio tuning->
Binaries patching->
System Parameters->
Return

When I go to the last one "System Parameters" I see:
Block Kext:_
Set OS version if not: 10.10.10_
System Integrity Protection [0x0000]->
boot0args->flags [0x0028]->
Return

Is this the right section? If so, which one to change?
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
5,995
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
iMac
In "System Integrity Protection" I selected:
-Allow Any Recovery OS
-Allow Unapproved Kexts
And the 0x0000 changed to: 0x0300
Is that OK?
Check all of them in that section it should change to 0x03ff
 
Joined
Nov 25, 2011
Messages
81
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i7 2600k
Graphics
RX 560
Deleted dart=0 and added nv_disable=1. Did everything in your first post. After selecting Verbose mode I hit reboot using selected settings. Still getting endless boot. Can I boot using Intel graphics? This is getting me way behind with work.
 
Top