Buggy clover bootloader

Discussion in 'General Help' started by RaZ0rZzX, Oct 7, 2017.

  1. RaZ0rZzX

    RaZ0rZzX

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Messages:
    20
    Motherboard:
    MSI P67A
    CPU:
    Intel i5 2.8 ghz
    Graphics:
    Nvidia GTX 750ti
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 7, 2017 at 6:27 PM #1
    RaZ0rZzX

    RaZ0rZzX

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Messages:
    20
    Motherboard:
    MSI P67A
    CPU:
    Intel i5 2.8 ghz
    Graphics:
    Nvidia GTX 750ti
    Mobile Phone:
    iOS
    Heya,

    Today I finally succeeded building and installing my first hackintosh. The installation went well but after restarting the pc I noticed that clover started to look really weird.


    In the bootloader you can see 5 partitions:
    1. External
    2. Boot Filevault prebooter from preboot
    3. Boot macOS install prebooter from preboot
    4. Boot macOS from High Sierra (This is the right partition)
    5. recovery

    I also noticed that High Sierra only shows the the high sierra partition inside disk utility and not automatically on the desktop.
    I'm using APFS and I added the .efi file to the clover bootloader.

    What could cause this?
     
  2. TrayLA

    TrayLA

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Messages:
    2
    Motherboard:
    GA-Z170X-Gaming 7
    CPU:
    Intel i7 6700K
    Graphics:
    (2) Sapphire HD 5770 Vapor-X OC version
    Nov 13, 2017 at 10:58 PM #2
    TrayLA

    TrayLA

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Messages:
    2
    Motherboard:
    GA-Z170X-Gaming 7
    CPU:
    Intel i7 6700K
    Graphics:
    (2) Sapphire HD 5770 Vapor-X OC version
    I have the same screen and problem, but cannot get past it. If I choose #4 it seems like it starts loading, then black screens and I power off. Did you ever find a solution?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice