Contribute
Register

ASRock deskmini 310/com issue

Joined
Nov 5, 2018
Messages
9
Motherboard
Asrock Deskmini 310
CPU
I7-8700
Graphics
UHD 630
Hi jmukirin

Is it ok for you to share your EFI/EFI and EFI/Clover files? (kexts, config.plist etc...)

It would be really helpful for building hackintosh on this machine, thank you.
 
Joined
Oct 15, 2013
Messages
8
Motherboard
ASRock DeskMini310
CPU
i5-8400
Graphics
UHD 630
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
almost, you can see my post update
Hi,did U solved shutdown restart ?
I have bought the same machine with 8400 to replace macmini.
 
Joined
Nov 11, 2018
Messages
12
Motherboard
ASRock
CPU
i5-8500
Graphics
UHD 630
I'm trying to install Majove on my Deskmini 310.

Main components:
- i5 8500
- Samsung 970evo 500G M.2 NVME
- TeamGroup 8G DDR4 2400 x2

When boot macOS Install from my ssd, I stuck into boot loop. It says installing. See the picture.


Then reboot. I choose verbose mode in clover, but the log is too fast too take a picture.

Do u have any advice? Please tell me. Thank you!
 

Attachments

Joined
Nov 11, 2018
Messages
12
Motherboard
ASRock
CPU
i5-8500
Graphics
UHD 630
I'm trying to install Majove on my Deskmini 310.

Main components:
- i5 8500
- Samsung 970evo 500G M.2 NVME
- TeamGroup 8G DDR4 2400 x2

When boot macOS Install from my ssd, I stuck into boot loop. It says installing. See the picture.


Then reboot. I choose verbose mode in clover, but the log is too fast too take a picture.

Do u have any advice? Please tell me. Thank you!
Fixed. Change ssd to apfs, then everthing is ok.
 
Joined
Nov 18, 2018
Messages
3
Motherboard
deskmini h310
CPU
i5 8400
Graphics
uhd 630
Yes. However I have trouble in bluetooth. It can scan devices but can't connect.
Can you share your EFI/EFI and EFI/Clover files? (kexts, config.plist etc...)

thanks!!
 
Joined
Nov 11, 2018
Messages
12
Motherboard
ASRock
CPU
i5-8500
Graphics
UHD 630
Can you share your EFI/EFI and EFI/Clover files? (kexts, config.plist etc...)

thanks!!
I've done with blutooth. Everything works well now. Here is my EFI. If your wifi/blutooth chip is same as mine(Broadcom BCM94352Z/DW1560), put these kexts in your /System/Library/Extentions

BrcmFirmwareData.kext
BrcmPatchRAM2.kext
FakePCIID.kext
FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext

Use kext utiltys or kext wizard to install them.

Attention: Only DP port works. HDMI port will lose video signal.
 

Attachments

Joined
Mar 3, 2018
Messages
25
Motherboard
Asrock Z370M-ITX/ac
CPU
I5 8400
Graphics
UHD630
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
I've done with blutooth. Everything works well now. Here is my EFI. If your wifi/blutooth chip is same as mine(Broadcom BCM94352Z/DW1560), put these kexts in your /System/Library/Extentions

BrcmFirmwareData.kext
BrcmPatchRAM2.kext
FakePCIID.kext
FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext

Use kext utiltys or kext wizard to install them.

Attention: Only DP port works. HDMI port will lose video signal.
what version macOS are you using ? i have the same problem and i am trying 10.14 mojave
 
Top