10.8.4

  1. mathduck

    TP Link TL-WDN4800 not visible after 10.8.4 update

    Afternoon all, I'm looking for suggestions. I updated to 10.8.4 via the the software update (Bad Idea - I know now) and everything works fine except my wifi hardware is no longer recognized. I'm using the TL-WDN4800 and had no issues with it at all under 10.8.3 so I'm feeling like an idiot for...
  2. hotshot89

    "The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manuf

    Hey everyone. Long time reader, first time poster. So I had been putting updates off for quite a while, and finally got around to trying an update from 10.8 to 10.8.4 I've tried both the combo update and the app store method, and I still keep getting the "The Installer encountered an...
  3. jtbacct

    2013 CustoMac Budget ATX Build -- Clean install OSX 10.8.4, NO AUDIO

    Please excuse (and correct) any Noob mistakes... First Hackintosh build As described I completed the build and have attempted numerous suggestions with regard to addressing the NO audio issue. Any help would be appreciated. BUILD - GA-Z77-DS3H BIOS (F9), Version 1.1 - Using onboard DVI...
  4. msblick

    Can't get past apple spinner

    I've been going through the forum and have tried lots of things, but no matter what I do, I can't boot successfully from my SSD. I can boot in safe mode, but not a regular boot. When I try a regular boot, I get the grey apple screen and the spinner, but it never completes. I don't know where...
  5. wheeliebin

    GA-Z77X-UP5 TH Sleep problems

    My first build has some problems: 1. Sleep from Apple Menu - goes to sleep (fans and everything power down), but then after 1 second it wakes up again. It isn't rebooting but goes to the user password entry screen as if it has been woken. 2. Timed sleep (energy saver panel) - screen does sleep...
  6. ifwui

    Update to 10.8.4 eSATA not working and graphics glitch

    Hey all, I recently updated to 10.8.4. After the reboot, I ran MultiBeast, and then rebooted again. After that I started testing things to make sure it worked. Specs: Gigabyte Z77X-UD5H GTX 650 My monitor setup is as follows: HD4000: 1x HDMI GTX650: 1x DVI 1xVGA I had two issues I am unable...
  7. LittleMsKelly

    10.8.4 broke my wifi!

    Hi guys! I just did a fresh install of 10.8.4 today and got everything to work EXCEPT wifi. It doesn't even recognize there is a wifi card attached to the computer. The Airport icon does not show up in the corner, nor does it list Airport under Networking in System Preferences. I have an...
  8. IanBauters

    [SOLVED]Installing OS X 10.8.4 with no success

    I tried to install OS X 10.8.4 on my new hackintosh without success. I used Unibeast for Mountain Lion 1.7.0. I can install my system but when I try to finish my installation, I get stuck at the splash screen, keeps spinning for ever. So I booted in 'Verbose' mode and my last lines are...
  9. lehieuds

    Panic kext AppleRTL8169Ethernet.kext when boot with ethernet cable unplugged

    Sorry for my bad English. I using Dell Insprion N5110 (i5-2410M, Network card Realtek PCIe FE Family Controller and Dell Wireless 1702). I installed OS X 10.8.4 retail with guide http://insanelymac.com/forum/topic/271573-guide-dell-inspiron-n5110/. When I boot my computer with ethernet cable...
  10. thefsb

    Wake from sleep broken after 10.8.3 -> 4 upgrade. Z77-DS3H, 2500K, GTX550

    I used Combo Update. Rebooted. Applied audio patch with MultiBeast. Rebooted. System was very stable before. Has been fine since too except for wake from sleep. The system powers on and fans turn but USB devices don't start. log extract from before and after: 6/9/13 5:19:58.446 PM...
  11. markwil317

    10.8.4 and 560ti

    Hello all, I was wondering if there any are NVIDIA users that have had any success with the 560ti and 10.8.4, I am using a GTX650 now with no issues. I would however like to use the 560ti card instead, in terms of performance it appears to be a better card. I was experiencing the fermi freeze...
  12. LosChristianos

    10.8.4 Sleep not working - Z68X-UD3H-B3 (UEFI)

    *SOLVED* 10.8.4 Sleep not working - Z68X-UD3H-B3 (UEFI) 10.8.4 installed, everything fine but now no sleep. After a minute or so the GPU feed is cut but the power stays on etc. Z68X-UD3H-B3 (UEFI) GTX 650 Anyone with the same issue? ---------------------------- *face palm*...
Top