Recent content by parasthakur37

  1. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    If you change any settings in your BIOS, you're required to again patch your DSDT as the SystemMemory address of the original one changes. Also make sure to apply these basic patches.. and darkwake=8
  2. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    Sorry for my negligence, after fixing the SystemMemory addresses issue and setting darkwake=8, not only does audio stick after sleep but it's much more stable than before. Thanks @RehabMan , fixed. :)
  3. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Sorry for my negligence on this issue. After fixing SystemMemory addresses, everything works okay. No more kernel panics, and the black screen issue hasn't come back at all. Thank you @Fraxul @RehabMan @headkaze and vit for all your hard work. :)
  4. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    With the latest version of WEG, this is what happens when I run sudo kextcache -i / kxld[as.vit9696.WhateverGreen]: The following symbols are unresolved for this kext: kxld[as.vit9696.WhateverGreen]: KernelPatcher::eraseCoverageInstPrefix(unsigned long long, unsigned long) Link failed (error...
  5. parasthakur37

    [HELP] Audio doesn't stick after sleep/wake-up

    So I have realtek ALC 892 on my laptop and the audio won't stick after waking up from sleep. Found a script which essential unloads and loads the AppleHDA when run, so running this script after waking up starts the audio but it's a hacky solution also 2/5 times the script fails and says -...
  6. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Yeah, deleted the DSDT.aml as I don't really need it, it's only patched for brightness keys and they are bugged, so don't need it. PR files attached after a restart.
  7. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Could you upload your CLOVER folder?
  8. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Sorry, I was waiting for an actual panic to happen to capture the logs. So I put the hack to sleep and it rebooted just like that. Logs are attached. Also, this doesn't happen without WEG.
  9. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    For me, the black screen issue is gone for good after using Fraxul's SSDT-PNLF and latest WEG, but the system just reboots sometimes while playing youtube videos or using xCode, there's literally no verbose log, just reboots....like that. Im sure this is because of WEG, because without it, it...
  10. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    So what's wrong with mine? I don't even have trampoline errors!?
  11. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Here's the result. See a lot of WEG log (it's not enabling a couple of things) but don't know what's wrong what's right, wish Vit could take a look...
  12. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    So it works for some hardware configs and not for others, that's a heart break. :( @RehabMan could you take a look and tell me if I'm missing something out?
  13. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Well, this build has fixed waking up from sleep for me. Now the screen doesn't just stay black, it indeed wakes up normally. Also, brightness works okay. But the 3 mins black screen issue is still persistent for me. I don't know why. PR files attached.
  14. parasthakur37

    [BUG] Black screen 3 minutes after booting, CoffeeLake UHD 630

    Are you talking about the official github (Vit's) or headkaze's fork? EDIT: I suppose you used the vit's latest build. Did you use the igfxcflbklt=1 and enable-cfl-backlight-fix boot flags as indicated in the readme?
Top