Contribute
Register

Z370 HD3P Core i5 8400 Build Trouble

Joined
Apr 23, 2012
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3P
CPU
Intel Core i5-8400
Graphics
HD-630
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Hi, I'm building a new machine using a Gigabyte Z370-HD3P & Core i5-8400 with integrated graphics. I've been struggling with modeling off other people's builds. Typically the integrated graphics are significantly glitchy and other things seem a bit weird. I think that's because I was loading the wrong iMac profile. Things just weren't as seamless as people's how-to's suggested. So, I went ahead and deleted my "install macOS high sierra" file from applications, which I was basing my unibeast USB drive from. I downloaded a new one from the Mac App Store. I checked the file sizes and they were indeed different, so I assume it was a later build of high sierra. I've now generated a unibeast USB drive based on the new download, reinstalled high sierra, and I can't seem to find anything wrong. The box boots from clover without unibeast usb plug in, just fine. I didn't even run multibeast yet.

I guess here's my questions:

Do I need to install kexts and other patches to make this box stable?
What can I show you guys to make sure things "look" right?
Any suggestions for me?

Thanks in advance.

Here's some screenshots:

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,492
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
@fuesting, please update your profile (personal details) with your Motherboard (Mobo), CPU and iGPU or Graphics Card.
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you.
 
Top