Contribute
Register

Yosemite Installation on Asrock z97 extreme4 works perfect with unibeast !

Joined
Jul 7, 2012
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks tonymac !

I have only post installed audio and basic options !

Also ati r9 270x works after installation !
 
Joined
Jul 9, 2013
Messages
60
Motherboard
MSI Z97 Gaming 5
CPU
i5 4690K
Graphics
MSI GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Do you have bios settings for this board? I have the same board from a build I previously made and am preparing to install OSX. Couldn't find anything online about the hackintoshing the board.
 
Joined
Nov 8, 2014
Messages
20
Motherboard
ASRock Z97E-ITX/ac
CPU
i5-4690K
Graphics
GTX 760
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
I'd appreciate knowing the steps you went through too, I have the Z97e, and I can't get the Yosemite install to boot on its own without the usb. I'm assuming the UEFI config is pretty similar.

*edit*

Never mind, sorted now.
 
Joined
Jul 9, 2013
Messages
60
Motherboard
MSI Z97 Gaming 5
CPU
i5 4690K
Graphics
MSI GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'd appreciate knowing the steps you went through too, I have the Z97e, and I can't get the Yosemite install to boot on its own without the usb. I'm assuming the UEFI config is pretty similar.

*edit*

Never mind, sorted now.
Can you tell me how you were able to do this? I've been struggling with this for so long
 
Joined
Oct 3, 2011
Messages
30
Motherboard
Asrock Z97 Extreme4
CPU
Intel Core i7 4790K @4.0Ghz
Graphics
Intel HD4600
I was able install Yosemite on my build.

My specs are:

Motherboard: Asrock z97 extreme4
CPU: Intel Core i7 4790K
SSD: Kingston V300 120GB

I used Unibeast to make my USB OS X installer. I was able to install Yosemite onto the SSD. But I can only boot from the Unibeast USB installer.

Finally, I used Clover for my bootloader and was able to boot from my SSD. But now I'm having problem with my display.
Does any one here have the same experience?
 
Joined
May 9, 2011
Messages
5,939
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 3
CPU
i7-6700
Graphics
Gigabyte GTX 970 WINDFORCE / Intel HD Graphics 530
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
I was able install Yosemite on my build.

My specs are:

Motherboard: Asrock z97 extreme4
CPU: Intel Core i7 4790K
SSD: Kingston V300 120GB

I used Unibeast to make my USB OS X installer. I was able to install Yosemite onto the SSD. But I can only boot from the Unibeast USB installer.

Finally, I used Clover for my bootloader and was able to boot from my SSD. But now I'm having problem with my display.
Does any one here have the same experience?
What is the issue with Graphics ??

Do you have any graphics card on your build??

Update your profile with your build's hardware details.
 
Joined
Oct 3, 2011
Messages
30
Motherboard
Asrock Z97 Extreme4
CPU
Intel Core i7 4790K @4.0Ghz
Graphics
Intel HD4600
What is the issue with Graphics ??

Do you have any graphics card on your build??

Update your profile with your build's hardware details.

Thank you for reminding me to put my hardware details on my profile.

I was able to find a solution for my system already.

Thank you!
 
Joined
Dec 31, 2014
Messages
5
Motherboard
macOS Sierra
CPU
Intel Core i5-4670K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 980 XTREME Gaming 4GB
Mobile Phone
Android
I was able install Yosemite on my build.

My specs are:

Motherboard: Asrock z97 extreme4
CPU: Intel Core i7 4790K
SSD: Kingston V300 120GB

I used Unibeast to make my USB OS X installer. I was able to install Yosemite onto the SSD. But I can only boot from the Unibeast USB installer.

Finally, I used Clover for my bootloader and was able to boot from my SSD. But now I'm having problem with my display.
Does any one here have the same experience?
Hi

I have motherboard asrock z97 extreme4

Can you tell me what are the options you Used

107989d1413731607t-how-install-os-x-yosemite-using-clover-clover-4.png
 
Joined
Oct 3, 2011
Messages
30
Motherboard
Asrock Z97 Extreme4
CPU
Intel Core i7 4790K @4.0Ghz
Graphics
Intel HD4600
Hi

I have motherboard asrock z97 extreme4

Can you tell me what are the options you Used

View attachment 162869
Sorry to reply just now! I wasn't able to follow this thread after I have figured out how to solve my problem.
Were you able to solve your problem?

I have already installed 10.11.5 El Capitan into my build.
 
Top