Contribute
Register

When i boot does printf work? Then blank

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 22, 2014
Messages
17
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
so i used unibeast
After i boot the install macos sierra
It asks
Does printf work?

Then it go blank screen with a white dote on the top left and freeze

My pc is Z620


Help please
 
Joined
Jun 15, 2016
Messages
9
Motherboard
MSI X99 Krait Edition
CPU
i7-5960X
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
so i used unibeast
After i boot the install macos sierra
It asks
Does printf work?

Then it go blank screen with a white dote on the top left and freeze

My pc is Z620


Help please
I do have the same issues after several attempts I can boot, but I will probably rollback to Sierra.
I hope you did find a solution...
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,376
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Joined
Jun 29, 2015
Messages
10
Motherboard
MSI Z370 Carbon Gaming Pro
CPU
Intel i7-8700k
Graphics
ASUS GTX 1080 Ti OC
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I have the same problem. I got High Sierra installed (10.13.2) with everything running fine except for this.
I boot in verbose and sometimes it stucks on "Does printf work?" and sometimes it boots fine. I've tried several boot flags and UEFI drivers, but nothing seemed to change.
Whats weird though, is that when I hit space bar in clover and select/deselect some options, it will most of the time boot.

<- This is my current hardware
 
Joined
Dec 11, 2017
Messages
10
Motherboard
T57-S5
CPU
I7 6700HQ
Graphics
NVIDIA GTX 965M
I got this Problems too, sometimes happens,so weird!!! this could be 10.13.2 's problem. wish to be solved!
 
Joined
Dec 9, 2017
Messages
4
Motherboard
Lenovo B570-1068 (Clover)
CPU
i5-2410M/HM65
Graphics
Intel HD3000, 1366x768
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
I had the same problem on my Lenovo B570 laptop and solved it.

I removed "slide=0" from Boot/Arguments in the config.plist file and it booted up like a charm :)
 
Joined
Jun 29, 2015
Messages
10
Motherboard
MSI Z370 Carbon Gaming Pro
CPU
Intel i7-8700k
Graphics
ASUS GTX 1080 Ti OC
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I had the same problem on my Lenovo B570 laptop and solved it.

I removed "slide=0" from Boot/Arguments in the config.plist file and it booted up like a charm :)
I didn't use that boot option so I still have that problem
 
Status
Not open for further replies.
Top