Contribute
Register

[TOOL] [Generate Proper Problem Reporting Files]

Joined
Nov 7, 2016
Messages
14
Motherboard
Asus UX310UQK
CPU
Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz
Graphics
Intel HD 620
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hello everyone,
I have MacOS Catalina 10.15.4 (19E287) installed on my Asus Zenbook UX310UQ. I want to generate a report of my system, because I have an error (wake from sleep black screen)

Download install_tools.sh script and I had to update the path from gen_debug to /usr/local/bin/ (Error: "cp: /usr/bin/gen_debug: Operation not permitted")

But now I have this error

Captura de Pantalla 2020-05-26 a la(s) 13.57.07.png


I have internet :)
Can you help me?
Thank you
 
Joined
Oct 30, 2014
Messages
265
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Pro WiFi
CPU
i9-9900k
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Tried to install this, and it did not seem to work:
gen_debug: command not found....Screen Shot 2020-07-25 at 10.46.57 AM (2).png
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
19,102
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Oct 30, 2014
Messages
265
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Pro WiFi
CPU
i9-9900k
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
obviously you have to be in the same directory as the gen_debug you downloaded.....

or type in sudo cp and then drag the file to the terminal window and carry on with the commands
Honestly, I have no idea what I am doing here. I was under the impression that the whole point of this script was to make generating problem reporting files easy, but this seems harder than it needs to be.
I typed sudo cp, I dragged the file to the terminal window... Then what do you mean by "carry on with commands"...?
do you mean to type the gen_debug command at that point? Well I did that and the command was not found? Why am I experiencing such an issue with this supposedly simple task, according to the original post.

Screen Shot 2020-07-27 at 9.42.02 AM.png
 
Top