tonymacx86 Clover Theme

Discussion in 'Bootloaders' started by adamsmasher, Mar 19, 2014.

  1. adamsmasher

    adamsmasher Data Destroyer Staff Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    6,767
    Mobo:
    GA-Z68MX-UD2H-B3
    CPU:
    i5 2400
    Graphics:
    Sparkle 9400 GT
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    eMac, iBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 28, 2016 at 4:55 PM #21
    adamsmasher

    adamsmasher Data Destroyer Staff Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    6,767
    Mobo:
    GA-Z68MX-UD2H-B3
    CPU:
    i5 2400
    Graphics:
    Sparkle 9400 GT
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    eMac, iBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Updated top post with tonymacx86 Clover Theme v2.0 updated for Sierra. This is the same theme from UniBeast 7.0.
     
  2. WokieZeppelin

    WokieZeppelin

    Joined:
    Mar 19, 2013
    Messages:
    28
    Mobo:
    H77MA-G43 // Lenovo X250
    CPU:
    i3-3220 // i5-5300U
    Graphics:
    GTX660 // HD 5500
    Mobile Phone:
    Android
    Dec 4, 2016 at 8:39 AM #22
    WokieZeppelin

    WokieZeppelin

    Joined:
    Mar 19, 2013
    Messages:
    28
    Mobo:
    H77MA-G43 // Lenovo X250
    CPU:
    i3-3220 // i5-5300U
    Graphics:
    GTX660 // HD 5500
    Mobile Phone:
    Android
    Nice and a clean theme. I like it :thumbup::thumbup:
     
    CaptainKernelPanic likes this.
  3. aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    267
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia GTX 745 4GB
    Mar 29, 2017 at 8:20 PM #23
    aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    267
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia GTX 745 4GB
    I've tried this and have not been able to change the theme to the tonymac theme. I tried Clover Config and changed the GUI and Themes and still can't get it. This is as close as I've been able to get. Any advice would be greatly appreciated.




    Edit: I solved the issue. I went to my USB stick with UniBeast and mounted it and went to the EFI/Clover folder and copied the Themes folder and put it in my Main Drive EFI/Clover/Themes folder.

    screenshot3.png
     
    Last edited by a moderator: Mar 29, 2017

Share This Page