Contribute
Register

[SUCCESS] i7-5820k / GTX 970 / GA-X99-UD4 El Capitan 10.11.2 [Clover Guide] (100% Working)

Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
i7-5820K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
How would I check if it was installed correctly?

Thx
Bonny
follow my guide! if that didnt work try installing windows on a separate hd if your usb works fine you know something is wrong with the install on osx
 
Joined
Aug 30, 2016
Messages
8
Motherboard
Asus x99 PRO 3.1 & Gigabyte X99 UD5
CPU
I7 5820K & I7 6950X
Graphics
Sli 980 & Sli 1070
Mac
iMac, MacBook Pro
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS, Other
Please help
I load default Bios and distable xHCI - Enable , Seruce Boot - Other OS - , Sata Control Section EFUI
I used
I7 5820K + Vga 970 + Asus x99 PRO
I boot fail , please help ! Sorryb I bad english :(
 

Attachments

Joined
Jun 11, 2011
Messages
57
Motherboard
GigaByte GA-X99-UD4
CPU
i7-5820K
Graphics
GTX 970 TI
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS
Hi, are you try with Sierra??
It´s impossible for me. Anybody try?
Thanks.
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
i7-5820K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
Please help
I load default Bios and distable xHCI - Enable , Seruce Boot - Other OS - , Sata Control Section EFUI
I used
I7 5820K + Vga 970 + Asus x99 PRO
I boot fail , please help ! Sorryb I bad english :(
Please follow guide i am not sure what is going wrong! Guide should tell you everything you need to know!

Hi, are you try with Sierra??
It´s impossible for me. Anybody try?
Thanks.
Not yet
 
Joined
Aug 21, 2014
Messages
4
Motherboard
Asus X99 Deluxe
CPU
i7-5820K
Graphics
GTX 970
Not sure whether I'm being a bit dim but cannot find Bob Roche's "YosemiteCloverFiles.zip" anywhere on the link - has this been moved or deleted ?

Please help ?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,588
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Not sure whether I'm being a bit dim but cannot find Bob Roche's "YosemiteCloverFiles.zip" anywhere on the link - has this been moved or deleted ?

Please help ?
Google is your friend (as ever).
Google YosemiteCloverFiles.zip and the top result from IM has the file in Post #4.
 
Joined
Aug 21, 2014
Messages
4
Motherboard
Asus X99 Deluxe
CPU
i7-5820K
Graphics
GTX 970
Thank you kindly - I now have the files.
 
Joined
Sep 13, 2016
Messages
1
Motherboard
GA-X99-UD4
CPU
intel i7 5820K
Graphics
AMD R7 300
Hi,
I've got more or less the same hardware. Intel 5820K, Gigabyte X99 UD4P, GTX 560TI / GTX980TI (just using one or other), 32GB corsair.

Using Unibeast 6.1.1 and El capitan, I get:

Error allocating 0x46b0 pages at 0x000...
Error loading kernel cache (0x9)
Boot failed, sleeping for 10 seconds before exiting.

Any idea what might be causing this?

On a previous attempt without your instructions I'd got past this by using the later clover installer but then my monitor was turning off later in the build. I might try installing newer clover ontop of the USB I've made with your instructions.

Thanks for the writeup, i'm still hopeful of getting it working. I have working yosemite but logic pro x cpu performance is dire and i'm hoping el capitan will be better.

Thanks, Tom
 
Joined
Nov 18, 2013
Messages
16
Motherboard
GA-X99-UD4
CPU
5820K
Graphics
GTX 960 4GB
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Hey Malki,

I have a quite similar configuration to Yours, did You upgraded to 10.11.6 with no problems?
 
Joined
Oct 10, 2013
Messages
100
Motherboard
ASUS ROG Strix B360-I Gaming
CPU
i9-9900K
Graphics
GTX 1070
Mac
iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS
Please help
I load default Bios and distable xHCI - Enable , Seruce Boot - Other OS - , Sata Control Section EFUI
I used
I7 5820K + Vga 970 + Asus x99 PRO
I boot fail , please help ! Sorryb I bad english :(
I have the same problem before
Then i change files for CPU then
Apple logo comes out but when start loading the system restart

But i have these
i7-5820K ( for better performance)
AMD R9 390X due to FCPX will faster with this Graphics ( better than Nividia SLI)
Asrock x99 DDR4
Dual DDR4 16GB 3200

I still can't boot with 5820k

Also i have 10.11.6 ( is it ok? )

Is there Fake id for CPU and other files to use
 
Top