Contribute
Register

[SUCCESS] i7-5820k / GTX 970 / GA-X99-UD4 El Capitan 10.11.2 [Clover Guide] (100% Working)

Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
Intel Core I7 5820K
Graphics
EVGA Nvidia Geforce GTX 1080 Ti SC2
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
@malki: Can you create tutorial for mac seirra?
I wait for you.
I'll keep my eyes open for more information and try to compile a new guide

Hi,

I just wanted to thank you for this perfect guide. I have a gigabyte x99 UD5 board, and after a week using it, everything still works PERFECT. Logic Pro X is a dream on my PC build. Amazing. Big thanks!!
Good!

i have issue (GA-X99-UD3P + i7 5820k and GTX 980TI)...

Modify the AppleGraphicsDevicePolicy.kext, but Monitor goes to sleep at the end of the boot sequence (only works after reboot (intermittent), but it never works the first boot...
Sorry to hear that! Is gfx card supported?
 
Joined
Aug 28, 2016
Messages
6
Motherboard
Gigabyte X99 UD5
CPU
5930K
Graphics
GTX 960
Hello!

When having El Capitan on a separate SSD using this guide, I will, when booting Windows 10 from another SSD, get this in the device manager - "Unknown USB Device (Link in Compliance Mode)". If I disconnect the El Capitan SSD, this error in the device manager disappears. Also when booting Windows, I will have to wait for about 15 sec before the keyboard gets active. This also don´t happen if the El Capitan SSD is disconnected.

What is causing this? Something installed on the El Capitan that simulates some USB device? Very wierd.

Thanks!
 
Last edited:
Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
Intel Core I7 5820K
Graphics
EVGA Nvidia Geforce GTX 1080 Ti SC2
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
Hello!

When having El Capitan on a separate SSD using this guide, I will, when booting Windows 10 from another SSD, get this in the device manager - "Unknown USB Device (Link in Compliance Mode)". If I disconnect the El Capitan SSD, this error in the device manager disappears. Also when booting Windows, I will have to wait for about 15 sec before the keyboard gets active. This also don´t happen if the El Capitan SSD is disconnected.

What is causing this? Something installed on the El Capitan that simulates some USB device? Very wierd.

Thanks!
try reinstalling or upgrading to sierra

https://www.tonymacx86.com/threads/success-i7-5820k-gtx-970-ga-x99-ud4-sierra-10-12-clover-guide-100-working.203769/
 
Joined
Aug 28, 2016
Messages
6
Motherboard
Gigabyte X99 UD5
CPU
5930K
Graphics
GTX 960
Is it possible somehow to get bluetooth to work? It would be cool to use my wireless apple keyboard and trackpad with my hackingtosh.
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
Intel Core I7 5820K
Graphics
EVGA Nvidia Geforce GTX 1080 Ti SC2
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
Is it possible somehow to get bluetooth to work? It would be cool to use my wireless apple keyboard and trackpad with my hackingtosh.
I wouldn't know about onboard, but I have bluetooth working with a usb bluetooth receiver
 
Joined
Oct 12, 2016
Messages
41
Motherboard
MSI X99A SLI PLUS
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 750
sir malki , I have got a x99 with 6800k 6core going , what should be my multi core geek bench ? I'm hitting around 19k should it be more ?
 
Joined
Oct 23, 2010
Messages
15
Motherboard
ASRock Z390 Ph-Gam ITX
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
iMac, Performa, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
sir malki , I have got a x99 with 6800k 6core going , what should be my multi core geek bench ? I'm hitting around 19k should it be more ?
depends overclocked or not, geekbench 3 or 4
I have a 5820 cpu, also 6 core

geekbench 3

stock 22k oc to 4.3ghz 26k

geekbench 4

stock 19k oc to 4.3 ghz 22,5k

all 64bit
 
Last edited:
Joined
Oct 12, 2016
Messages
41
Motherboard
MSI X99A SLI PLUS
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 750
It's
depends overclocked or not, geekbench 3 or 4
I have a 5820 cpu, also 6 core

geekbench 3

stock 22k oc to 4.3ghz 26k

geekbench 4

stock 19k oc to 4.3 ghz 22,5k

all 64bit
It's gb4 @ 64k , I'm not sure if I should oc .. I'm only fan cooled and the guys at the shop said , if oc everything will raise in temp ram mobo etc ...
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
499
Motherboard
Gigabyte GA-X99-UD4
CPU
Intel Core I7 5820K
Graphics
EVGA Nvidia Geforce GTX 1080 Ti SC2
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Lisa
Mobile Phone
Android
sir malki , I have got a x99 with 6800k 6core going , what should be my multi core geek bench ? I'm hitting around 19k should it be more ?
depends overclocked or not, geekbench 3 or 4
I have a 5820 cpu, also 6 core

geekbench 3

stock 22k oc to 4.3ghz 26k

geekbench 4

stock 19k oc to 4.3 ghz 22,5k

all 64bit
It's


It's gb4 @ 64k , I'm not sure if I should oc .. I'm only fan cooled and the guys at the shop said , if oc everything will raise in temp ram mobo etc ...
yes 26k is about right for a 4.3ghz overclock at least thats what I'm getting. Not sure about stock clocks. I'd go for an overclock. If you bought a 5820k it's worth overclocking. It will add more heat but make sure you have a decent cpu cooler you should be ok. I run at 4.3ghz everyday on a coolermaster hyper 212 evo.
 
Top