Contribute
Register

[SUCCESS] GA-X58A-UD3R REV2.0-FB i7-950 RADEON HD5670

Joined
Feb 7, 2014
Messages
9
Motherboard
ASUS ROG Maximus XI Hero (Wi-Fi)
CPU
i7-8700K
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
System
---------------------------------------------------------------------
GA-x58A-UD3R [rev2.0 FB]
Intel Core i7 CPU 950 @ 3.07GHz
8GB DDR3
SAPPHIRE RADEON HD5670 1GB GDDR5


MultiBeast

---------------------------------------------------------------------

MultiBeast Configuration - 2014-02-13 12:01:12

Quick Start > EasyBeast
Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > With DSDT > ALC889
Drivers > Disk > 3rd Party SATA


Drivers > Misc > ElliottForceLegacyRTC
Drivers > Misc > EvOreboot
Drivers > Misc > FakeSMC v5.3.820
Drivers > Misc > NullCPUPowerManagement
Drivers > Network > Realtek - Lnx2Mac's RealtekRTL81xx v0.0.90
Drivers > System > AppleRTC Patch for CMOS Reset Bootloaders > Chimera v2.2.1


Customize > Boot Options > Basic Boot Options
Customize > Boot Options > Generate CPU States
Customize > Boot Options > Hibernate Mode - Desktop
Customize > Boot Options > Use KernelCache
Customize > Boot Options > 1080p Display Mode
Customize > System Definitions > Mac Pro > Mac Pro 5,1
Customize > Themes > tonymacx86 Black



BIOS Settings
---------------------------------------------------------------------
# Load Optimum Defaults
# BIOS to ACHI mode
# Save Changes and Exit


Problems & Solutions
---------------------------------------------------------------------
# Showing "Your device or computer could not be verified" when trying to login in App Store. This video saved my day: http://youtu.be/niU8tsQ_S8o

# 5:1 Channel Audio not working. Still I can get stereo audio through the green (headphone) port at the back of the MoBo.


So far, that's all. I didn't even have to enter any boot flag to get the installation window. Didn't have to use any custom KEXT or anything.
 

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
22,401
Motherboard
GA-X58A-UD7 Rev.1 BIOS F7
CPU
Intel Xeon W3670
Graphics
RX580
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
iMac
# 5:1 Channel Audio not working. Still I can get stereo audio through the green (headphone) port at the back of the MoBo.
5:1 / 7:1 audio you have to set up through the midi app.
 
Top