Contribute
Register

Mac OS X 10.7.3 Update - The Official Thread (Desktops)

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 11, 2011
Messages
66
Motherboard
Gigabyte Aorus Z370 Ultra Gaming rev. 1.0
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi everybody,
after a long doubtful period I decided to upgrade my Lion 10.7.2 to the last release.
Fortunately no troubles except the sound, but I solved running Multibeast 4.3 with ALC8xxHDA and AppleHDA Rollback.
I hoped to solve the random freezings of my system but I didn't succeed. :thumbdown:
Do you recommend to run the Combo OpenCL Enabler for my GTX 460 SE?
Bye
Rommy
 
Joined
Dec 21, 2011
Messages
1
Motherboard
P5Q
CPU
Q9550
Graphics
ATI Radeon HD 4800 512MB
Mac
  1. MacBook
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
successful upgrade to 10.7.3 ONLY when i use multibeast to re-install ATI HD48xx kexts.

for those who has realtek ALC1200 audio issue, it may be fixed by:

1. remove all *HDA*.kext
2. install "ASUS P5QL PRO Realtek ALC888 (ALC1200) for Lion"
3. reboot and it will works for me
 
Joined
Jul 28, 2011
Messages
24
Motherboard
Huananzhi X99 F8
CPU
Intel Xeon E5-2680 v4
Graphics
Aorus RX580 8GB
Mobile Phone
  1. iOS
Hi, I'm a complete noob on this.

I have followed the 10,7,0 install guide (http://tonymacx86.blogspot.com.ar/2011/ ... using.html) and evertything worked OK.

After that, installed combo update to 10.7.3, ran multibeast exactly as mentioned in the guide and my hackintosh works ok, but i think is something wrong with my graphics card configuration.

I have a ATi HD 4890, resolution seems to work ok since i can see the desktop in 1920x1080 but when trying to see a video on VLC, it crashes, and when trying to open launchpad, it opens really glitchy, and delayed, also on changing pages in launchpad.

Please advise!

EDIT1: Tried the QE/CI test on Mission Control, and adding a widget DOES NOT produces any widget.

EDIT2: Used 10.7.3 netkas ATi 48XX Patch

Thanks a lot!
 
Joined
Dec 28, 2010
Messages
42
Motherboard
Gigabyte x99-DESIGNARE EX
CPU
e5-2630 v3
Graphics
ZOTAC GRTX-1080 TI FoundersEdition
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
i used the combo updater and Multi-Beast 4.0.2 later versions caused kernel panic.
 
Joined
Nov 19, 2011
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Updated last night and got a kernel panic with something about "IOUSB" issue. Does anyone know how to fix this? I think I may have to do an IOUSB rollback in multibeast but I can't boot into my drive at all so I can't use multibeast

I can't boot into my drive at all. I tried rboot (which worked in the past) and no success. I have a backup so if I can just boot into an install screen I can restore from my time machine.

Any help would be appreciated.
 
Joined
Nov 30, 2011
Messages
19
Motherboard
Customac 2011
CPU
i3-2105
Graphics
HD3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
(1) Updated using the Software Update tool. Rebooted.
(2) Forgot to run multibeast for AppleHDARollback.
(3) Upon reboot Audio did not work. Installed AppleHDARollback using multibeast.
(4) Audio Works

My System - GAH61N-USB3, i3-2105, 8GB RAM

You guys are awesome... :clap:
 
Joined
Jan 7, 2012
Messages
2
Motherboard
Desktop
CPU
i5 760
Graphics
Gt 240
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Other
I have a working 10.7.3. First updated to 7.2 then to 7.3. But have issues.
1) Audio does not work. I have tried apple audio rollback method, dtdt modifying method, lnx2mac's patched applehda method and so on, without any luck.
2) IOUSB issue but no kernel panic.
3) Probably not perfect HPET/ RTC/ TMR patch in DSDT for which I am using nullCPUpowermanagement, without which there is kernel panic.
4) There might be other issues, but I have not come across them. Most importantly how to know whether there is an issue or not and what issue corresponds to which part of dsdt so that it can be patched.

Can anybody help
 
Joined
Feb 9, 2012
Messages
4
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Every single time i use the combo update i got kernel panic on reboto, i have try everything, safe mode pcirootuid, graphicenabler, iboot cd, unibeast usb, everything and just wont boot up, even with a fresh install of 10.7.0 and after combo update.

im making a unibeast usb with the 10.7.3 app installer from Appstore, we will see...
 
Joined
Jul 29, 2010
Messages
140
Motherboard
GA Z68X-UD3H-B3
CPU
I7-2600
Graphics
Nvidia GT 210
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I am experiencing random kernel panics since 10.7.3.(combo update)
Drives me crazy really.
Cause i work alot in logic pro 9.1.7, i usually experience a KP during working in that program.
But i really think logic pro is not the culprit.
Usually i have more programs open at same time: logic pro, apple mail and firefox.

Strange thing is that i never can find a KP report on my machine after a random KP.
I looked in folder Diagnostic reports and Crash Reporter (both is root level and user level) and find no reports about the random KP.

So it's searching for a needle in a hay stack i assume :lolno:

I also looked in system profile at my memory and there are no memory errors.

Any help really appreciated.
 
Status
Not open for further replies.
Top