Location of BIOS Settings in Gigabyte GA-Z170X-Gaming 6 F:20

Discussion in 'BIOS/UEFI' started by SuperheroRobot, Dec 30, 2016.

  1. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    1,312
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7 4770K
    Graphics:
    GT 640 (UEFI GOP)
    Jan 8, 2017 at 4:14 PM #11
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    1,312
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7 4770K
    Graphics:
    GT 640 (UEFI GOP)
    This is caused because your board does not have native NVRAM support.
    Fix: setup emulated NVRAM to store the nvda_drv=1 boot flag in boot-args.

    See Problem 6 of the Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems topic
     
  2. edavies

    edavies

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z170XP-SLI
    CPU:
    i7-6700 LGA1151
    Graphics:
    GTX 950
    Mac:
    iMac, MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 8, 2017 at 8:13 PM #12
    edavies

    edavies

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z170XP-SLI
    CPU:
    i7-6700 LGA1151
    Graphics:
    GTX 950
    Mac:
    iMac, MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Ok. I updated my config.plist file from 'dart=0' to 'dart=0 nvda_drv=1'. After following all the instructions on Problem 6, I still have the same issue where the settings refuses to stay toggled on the web driver option.

    https://www.tonymacx86.com/threads/unable-to-see-multiple-monitors.211713/#post-1409066
     
    Last edited: Jan 8, 2017
  3. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    1,312
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7 4770K
    Graphics:
    GT 640 (UEFI GOP)
    Jan 9, 2017 at 1:24 PM #13
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    1,312
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7 4770K
    Graphics:
    GT 640 (UEFI GOP)
    New Method for Enabling NVIDIA Web Drivers in Clover
     

Share This Page