Contribute
Register

Installation stops at +++++++++++

Joined
Aug 10, 2013
Messages
30
Motherboard
Asus X99-A/USB3.1
CPU
I7 5820K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android
Hi, I am trying to install 10.14 but it stops as in image. Now I have 10.13.6, latest clover build and it works fine. Does anyone knows what may be? Sorry for my english.
 

Attachments

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
5,691
Motherboard
GIGABYTE Z170M D3H
CPU
i5-6500
Graphics
RX 480
Mac
iMac
Hi, I am trying to install 10.14 but it stops as in image. Now I have 10.13.6, latest clover build and it works fine. Does anyone knows what may be? Sorry for my english.
Did you try nv_disable=1?
 
Joined
Aug 10, 2013
Messages
30
Motherboard
Asus X99-A/USB3.1
CPU
I7 5820K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android
Did it now. Nothing changes.
 
Joined
Aug 10, 2013
Messages
30
Motherboard
Asus X99-A/USB3.1
CPU
I7 5820K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android
AptioMemoryFix-64.efi is what I have for 10.13.6. Tried OsxAptioFixDrv2-64.efi and OsxAptioFixDrv3-64.efi but is not working
 
Joined
Jul 1, 2011
Messages
8
Motherboard
Gigabyte Aorus Gaming 5
CPU
i7 8086k
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Try different USB ports.

I get this on most of the USB ports on my system. Once I found the one that worked, I had no more issues.
 
Joined
Aug 10, 2013
Messages
30
Motherboard
Asus X99-A/USB3.1
CPU
I7 5820K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android
Does the same even if I don't use USB because I also tried to upgrade from App Store.
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
5,691
Motherboard
GIGABYTE Z170M D3H
CPU
i5-6500
Graphics
RX 480
Mac
iMac
Does the same even if I don't use USB because I also tried to upgrade from App Store.
Try hitting space bar once at clover menu. Select verbose and single user. Follow prompts if it gets to root#
 
Joined
Nov 3, 2017
Messages
8
Motherboard
H81 OEM
CPU
i5 4570
Graphics
GT 720
I'm having the exactly same problem. I'm running a Asus X99 A-II with a E5 v4 CPU. I tried OsxAptioFixDrv2-64 and aptiofix and nothing happens. 10.13.6 works perfectly, though.
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
5,691
Motherboard
GIGABYTE Z170M D3H
CPU
i5-6500
Graphics
RX 480
Mac
iMac
I'm having the exactly same problem. I'm running a Asus X99 A-II with a E5 v4 CPU. I tried OsxAptioFixDrv2-64 and aptiofix and nothing happens. 10.13.6 works perfectly, though.
You guys may want to check out KGBs live the future now X99 thread in guides section. It’s very detailed there may be something there for Mojave that stands out for the X99 system. Maybe a CPU ID or bios tweak.
My pentium needs a CPU ID or else it stops at the same spot. Maybe 0x0306F2?
Clover configurator app has an arrow tab next to the CPUID section you could check there for a compatible ID.
 
Top