Contribute
Register

G41 and Mojave...?

Joined
Dec 10, 2016
Messages
4
Motherboard
Intel G41
CPU
Q9550
Graphics
GTX 660
Mobile Phone
  1. Android
Hey!
I am successfully running MacOS High Sierra on my potato smoothly, but after downloading the update for MacOS Mojave, the PC boots with the Apple Logo and then restarts itself OR after booting shows the gray screen and stays there forever. I did try in both ways in the clover:
-With Web Drivers enabled
-With Web Drivers disabled
I also searched forums did the fix for some restart kext deletion but it didn't seem to help at all.
I also tried to install it on a different HDD with different BIOS settings, but no luck.
Do I need to do anything with the Preboot partitions?
Is anyone else facing this issue?
Thanks in advance. :)
My potato:
- 250GB Samsung Evo 860 SSD OR 250GB Seagate Barracuda 7200RPM HDD (For Mac Installations)
- 1TB WD Blue HDD (For file storage)
- Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8GHz and on OC: 3.4GHz
- Intel G41 Chipset Motherboard
- NVIDIA Geforce GTX 660 2GB DDR5 Graphics Card
- 8GB DDR3 1600MHz RAM (2x4GB)
- Corsair VS650 PSU
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
19,388
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,731
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Top