FakePCIID: Broadcom BCM57XX network OOB

Discussion in 'Network' started by the-darkvoid, Feb 2, 2015.

  1. marksx

    marksx

    Joined:
    Sep 30, 2016
    Messages:
    79
    Sep 30, 2017 at 4:05 PM #151
    marksx

    marksx

    Joined:
    Sep 30, 2016
    Messages:
    79
    problem is intermittent. It seems if you restart the pc from macos restart the hardware won't show up. If you turn the pc completely off and power it on the hardware shows up.
     
    Last edited: Sep 30, 2017
  2. RJM_Peters

    RJM_Peters

    Joined:
    Jun 4, 2013
    Messages:
    4
    Mobo:
    Acer Aspire E1-571-6854
    CPU:
    i5-3230M
    Graphics:
    HD4000
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 4, 2017 at 5:56 PM #152
    RJM_Peters

    RJM_Peters

    Joined:
    Jun 4, 2013
    Messages:
    4
    Mobo:
    Acer Aspire E1-571-6854
    CPU:
    i5-3230M
    Graphics:
    HD4000
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Does anyone tried this on High Sierra 10.13 with succes?
     
    taymeslayer likes this.
  3. krallmen

    krallmen

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    15
    Oct 4, 2017 at 8:23 PM #153
    krallmen

    krallmen

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    15
    It will not work on High Sierra until RehabMan or someone else update the kexts.
     
    RJM_Peters likes this.
  4. krisberck

    krisberck

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Asrock Z77 Extreme 4
    CPU:
    I5-3570k
    Graphics:
    GTX770 4GB
    Oct 10, 2017 at 8:27 PM #154
    krisberck

    krisberck

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Asrock Z77 Extreme 4
    CPU:
    I5-3570k
    Graphics:
    GTX770 4GB
    The kext is working in my build with bcm5701 ethernet card and high Sierra. Sometimes after restart the network card disappear. The most strange thing is Mac address is not the original Mac address from the network card but the 00:01:02:03:04:05. Can someone have a idea how to solve this issue ?
     
  5. krisberck

    krisberck

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Asrock Z77 Extreme 4
    CPU:
    I5-3570k
    Graphics:
    GTX770 4GB
    Oct 11, 2017 at 5:33 PM #155
    krisberck

    krisberck

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Asrock Z77 Extreme 4
    CPU:
    I5-3570k
    Graphics:
    GTX770 4GB
    I figured out the problem. With the old ionetworkfamily.kext from Sierra now everything is ok. I hope some day bcm5701 patch will be fixed for the new high Sierra kext.
     
    RJM_Peters likes this.

Share This Page