ethernet not working

Discussion in 'Network' started by Nicox91, Oct 3, 2017.

  1. Nicox91

    Nicox91

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    5
    CPU:
    Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5-EU
    Graphics:
    evga 960
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 3, 2017 at 1:24 PM #1
    Nicox91

    Nicox91

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    5
    CPU:
    Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5-EU
    Graphics:
    evga 960
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Hi, i install sierra on my gigabyte z170 gaming
    and ethernet not working help mer please
     
  2. aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    333
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia Quadro P600 2GB
    Oct 7, 2017 at 1:32 AM #2
    aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    333
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia Quadro P600 2GB
    Did you resolve your issue?
     
  3. Nicox91

    Nicox91

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    5
    CPU:
    Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5-EU
    Graphics:
    evga 960
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 13, 2017 at 12:22 PM #3
    Nicox91

    Nicox91

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    5
    CPU:
    Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5-EU
    Graphics:
    evga 960
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    no audio don't go
     
  4. aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    333
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia Quadro P600 2GB
    Oct 14, 2017 at 1:21 AM #4
    aztlan78

    aztlan78

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    333
    Mobo:
    Gigabyte Z170N-Gaming 5
    CPU:
    Intel i5-6500
    Graphics:
    Nvidia Quadro P600 2GB
    What have you tried for ethernet? For audio, you will have to post on the appropriate post.
     

Share This Page