Black Screen After Updating to 10.12.5

Discussion in 'Graphics' started by tonymacx86, Mar 28, 2017.

  1. jrgphotography

    jrgphotography

    Joined:
    Jul 28, 2017
    Messages:
    1
    CPU:
    MacPro (early 2009) 2x3.06ghz 6 core intel xeon, 64gb ram
    Graphics:
    GeForce GTX 980ti
    Jul 28, 2017 at 3:45 PM #291
    jrgphotography

    jrgphotography

    Joined:
    Jul 28, 2017
    Messages:
    1
    CPU:
    MacPro (early 2009) 2x3.06ghz 6 core intel xeon, 64gb ram
    Graphics:
    GeForce GTX 980ti
    I have a MacPro (early 2009) , 2x3.06ghz 6 core, 64gb ram, with a GTX 980ti. It was running fine with the NVIDIA drivers with macOS 10.12.4 well I ran the new update and now Im stuck with a black screen. Any help would be greatly appreciated.
     
  2. joot

    joot

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    36
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68X-UD3H
    CPU:
    i7-2600K
    Graphics:
    Asus Geforce GTC 660 Ti
    Jul 29, 2017 at 3:30 PM #292
    joot

    joot

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    36
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68X-UD3H
    CPU:
    i7-2600K
    Graphics:
    Asus Geforce GTC 660 Ti
    ^^ What Nvidia driver version did you used before that was working? I also have a MacPro 4,1 flashed to 5,1 with a 980Ti and two drivers I've tried in Sierra didn't work.
     
  3. davinhwang

    davinhwang

    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    9
    Mobo:
    MSI z270 sli plus
    CPU:
    i7 7700
    Graphics:
    gtx 1060 6gb
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 18, 2017 at 8:14 PM #293
    davinhwang

    davinhwang

    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    9
    Mobo:
    MSI z270 sli plus
    CPU:
    i7 7700
    Graphics:
    gtx 1060 6gb
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    How do i disable this?
     
  4. alexlove99

    alexlove99

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    20
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z77X-UP7
    CPU:
    i7 2700k @ Stock
    Graphics:
    Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android
    Aug 21, 2017 at 6:29 AM #294
    alexlove99

    alexlove99

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    20
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z77X-UP7
    CPU:
    i7 2700k @ Stock
    Graphics:
    Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    Android
    Just remove "nvda_drv=1" from your clover config file if it is present in the boot arguments.
    For simplicity I would recomment loading it with Clover Configurator.
     
  5. jccaleta

    jccaleta

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Gigabyte Z270M-D3H
    CPU:
    intel i7 7700K
    Graphics:
    Gigabyte gtx 1050 ti
    Mac:
    MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Nov 27, 2017 at 3:53 AM #295
    jccaleta

    jccaleta

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Gigabyte Z270M-D3H
    CPU:
    intel i7 7700K
    Graphics:
    Gigabyte gtx 1050 ti
    Mac:
    MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Try injecting a fake ID for Nvidia (0x00000000). Go Devices in Clover Configurator.

    Code (Text):
    ...
        <key>Devices</key>
        <dict>
            ...
            <key>FakeID</key>
            <dict>
                <key>NVidia</key>
                <string>0x00000000</string>
            </dict>
            ...
        </dict>
        ...
     
    Last edited: Nov 27, 2017
  6. R.D.zion

    R.D.zion

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    21
    Mobo:
    Asus H61M-CS motherboard
    CPU:
    i7 second generation processor
    Graphics:
    zotac 710 gt
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Dec 4, 2017 at 4:23 AM #296
    R.D.zion

    R.D.zion

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    21
    Mobo:
    Asus H61M-CS motherboard
    CPU:
    i7 second generation processor
    Graphics:
    zotac 710 gt
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    I am using Mac OS Sierra 10.12.6 I'm getting blinking lines on the display what to do I install the correct Nvidia web driver but no use even I tried Nv_disabled=1 I am using zotac GT 710 2GB graphics card
     

Share This Page