frame buffer

  1. clearsimpleplain

    << Solved >> Ice Lake - Iris Plus Graphics - 7mb VRAm

    Hey, guys. I feel like Ive tried everything, but I know Im not understanding some parts of the issue. Anyways, Im running Big Sur on my Lenovo C940. Literally everything is running great, except for the graphics acceleration. About This Mac says I have 7mb of vram, which Ive learned means Im...
  2. yhzq

    X1 Carbon 5th 4k Display Problem

    Hi guys! It is my first-time post and I had some problems with my display. My laptop is ThinkPad X1 Carbon 5 gen (2017) with i7-7500U (HD 620) and 1080p display. I have a nearly perfect Hackintosh on it. (Thanks for the guides!) Then I decided to change the display from 1080p to 4k. It works...
  3. Z0HAN

    [IGPU] Would somebody please patch a framebuffer for me? (Mojave)

    Hi, My Build i5-8400 UHD 630 Graphics ASUS PRIME B360M-A I recently installed macOS Mojave on my Hackintosh. I fixed many problems but I can't figure this one out at all. Integrated graphics isn't working (Shows 7MB). I read a lot about Framebuffer patching but it has driven me nuts. I will...
  4. 3DTOPO

    Solved> No Signal with Sapphire RX 580 Pulse

    I updated my X99 system from High Sierra to Catalina running a Nvidia 1060. The display worked fine in Catalina, but without graphics acceleration of course. When I found out that there are no Nvidia drivers for Catalina, I bought Tonymac's recommended Sapphire RX 580 Pulse. I thought I was...
  5. haha

    << Solved >> Kernel Panic at pugging in USB C to HDMI Adapter

    Hi Guys, I hop I am right at this section. Today I tried to get my 4k Screen running on my Hackintosh. I know my usb-c is directly connected to the Intel Graphics. Every time I plug the my use adapter into my laptop I get a graphics Framebuffer Error and it freezes. For Installation I used...
  6. cezar02

    31Mb of Video Memory on Dell 7566 Mojave

    Hi, I successfully install Mojave on this laptop, I followed the guide to install on a Dell 7559 because of its similar specs, what I can't get to work its the video, I've tried patching it with the WatheverGreen +Lilu kext's but it remains at 31 mb, Am I doing something wrong? Thanks in advance
  7. oussama14

    Intel Broadwell frame buffer Kernel Panic

    There is a strange issue on laptops with Broadwell IGPUs and i3-5005U CPUs. I made a vanilla installation, but can't boot without using invalid ig-platform-id (0x12345678), and no QE/CI (Only 4mb of DVMT). I patched the frame buffer as suggested by RehabMan, and changed ig-platform-id to...
  8. nigerianman

    R9 270 7MB of VRAM

    I freshly installed a new version of sierra on my hackintosh and I injected fakeID but it still shows up as 7mb of VRAM. Here's a screenshot: Help needed!
  9. buyjoey

    Radeon R9 390 Gpu Setting in Clover.

    Hi, I have ASUS R9 390 in my skylake system working very well. I had some temp issue with FB "Radeon" while playing games. Actually, R9 390's FB is "Grenada". https://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Radeon_Rx_300_series And it works with Grenada as FB in clover with ATI inject true...
  10. mo7a1995

    Radeon 5450 HD , Dual Display not working even with personalities change

    this problem really driving me crazy i spent TEN Days working on it and i’m no dummy . i have Saphire HD 5450 1GB DDR3 , that worked well with one monitor recently i tried to add another one and here it comes .. i’ve tried everything possible , every thing you can search on the web...
  11. xxgeneralpwnxx

    ASUS ATI 6670 Detection Support

    Hello I have a brand new Mountain Lion install I'm running 10.8.2, have run multibeast, and kextbeast. The problem I have is that i have a ATI 6670 for a graphics card and apple is not detecting this in system preferences. It says AMD RADEON 6xxx 1024MB I have come across many posts about this...
Top