Recent content by ohgood

  1. ohgood

    [Guide] HP 6200 Pro / 8200 Elite SFF Desktop - macOS Sierra / High Sierra Install Guide

    sorry i took so long to get back to this thread. i'm going to try again this weekend. i'll update with what I find. i really appreciate all the help in this thread from you and others. :-)
  2. ohgood

    [Guide] HP 6200 Pro / 8200 Elite SFF Desktop - macOS Sierra / High Sierra Install Guide

    i'm beginning this process just now. :) edit: after removing the previous kexts and installing these, i only had sound via the geforce 710 video card in my television, no devices were available in system prefs. it took a LONG time to boot also, I'm assuming that was from rebuilding kext caches...
  3. ohgood

    [Guide] HP 6200 Pro / 8200 Elite SFF Desktop - macOS Sierra / High Sierra Install Guide

    could someone point me to an audio tutorial ? i have a decent amount of static coming through green-line-out on my hp 6200 running high sierra. the other 6200 and 8300 don't seem to have the issue, but any volume setting above 30% produces a constant HISSSS noise. thanks !
  4. ohgood

    [Guide] HP 6200 Pro / 8200 Elite SFF Desktop - macOS Sierra / High Sierra Install Guide

    i just replaced two mac minis with hp 8200's, and it's been very easy thanks to this guide. thank you all for your information !
  5. ohgood

    [Guide] HP 6300 Pro / HP 8300 Elite - A 100 percent Working and Easily Affordable CustoMac

    man y'all really know your way around this stuff ! that worked splendid, but i ordered another wifi dongle that is said to be supported natively just for fun. i spent a week using Windows 10 and thought "this isn't too terrible" but whew mac os is soooooo much better to be back in ! I'm...
  6. ohgood

    [Guide] HP 6300 Pro / HP 8300 Elite - A 100 percent Working and Easily Affordable CustoMac

    1 this is the adapter I purchased and tried: EDUP WiFi Adapter ac600Mbps Wireless USB Adapter 5.8GHz/2.4GHz Dual Band 600Mbps USB Adapter 2dBi External 2 I haven't changed any of the connector locations yet. I must have missed that portion of the install instructions. 3 i'll give that a try...
  7. ohgood

    [Guide] HP 6300 Pro / HP 8300 Elite - A 100 percent Working and Easily Affordable CustoMac

    hmm. I have a really nice install now thanks to this guide. (thanks!) two things I cannot figure out: usb charges my gopro (hero 6) but does not mount it as a volume. the wireless adapter mentioned in this thread does not show up in system preferences. audio is good, but about half the...
  8. ohgood

    [Guide] HP 6300 Pro / HP 8300 Elite - A 100 percent Working and Easily Affordable CustoMac

    My other hack is an older quad core xeon gigabyte dealio. It was really nice 6 years ago, but with today's gopro file sizes (4k is unbearably slow) I needed an update... I came across your guide doing a google search for hackintoshes on ebay. the models available surprised me, and led me...
  9. ohgood

    No sound after upgrade to 10.7.5

    ok, i found another thread about this issue, and a solution: installed multibeast 4.5.2, selected "realtek alc8xx, ALC8xxhda, rollback, nondsdt, and alc887/889 now sound works. soooo great, i have a fully updated lion install again. i may try mtn lion on a spare partition after a few tests...
  10. ohgood

    No sound after upgrade to 10.7.5

    it's a G41MT-S2PT the audio chip is reported as 889 on my working partition which is 10.7.2
  11. ohgood

    No sound after upgrade to 10.7.5

    history: working sound on 10.7.2 install, CCC'd it to a 'test' harddrive. updated said harddrive to 10.7.5. deleted hda kexts tried using multi-beast 4.7.1 with your suggested paths. rebooted. still no sound. system profiler says it's a 889, shows the connected devices all...
  12. ohgood

    unibeast install fail log

    I'm running 10:7:2, don't believe those settings are neccesary until 10:8:x ?
  13. ohgood

    unibeast install fail log

    hope i've included the log properly: 1/30/13 3:21:21.129 AM Installer: Install: "UniBeast Mac App Store Lion" 1/30/13 3:21:21.129 AM Installer: Install: "Legacy USB Support" 1/30/13 3:21:21.129 AM Installer: ================================================================================...
  14. ohgood

    latest unibeast fails ?

    Jan 30 03:06:02 MAXI installd[558]: PackageKit: ----- Begin install ----- Jan 30 03:06:03 MAXI installd[558]: PackageKit: Install Failed: Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=112 "An error occurred while running scripts from the package “UniBeast - Lion 1.7.0”." UserInfo=0x7faa34007660...
  15. ohgood

    latest unibeast fails ?

    i've tried with several different versions of lion, unibeast fails each time with unknown errors. the log file just says "there was an error". is there an archive of known good working unibeast downloads i can try ? this happens with any/all versions of lion. thanks
Top