Contribute
Register

Recent content by Lumberjack88

  1. Lumberjack88

    Which Kexts + Drivers do I really need for this build [Z87M-D3H / i7 4790k CPU & IGFX]?

    I used the hackintool to do this. I only had to choose the initial kext folder and I wasn't asked for a destination folder as this is probably set by hackintool to a default path (probably L/E)...
  2. Lumberjack88

    Which Kexts + Drivers do I really need for this build [Z87M-D3H / i7 4790k CPU & IGFX]?

    I have this rather simple build (Motherboard: Gigabyte Z87M-D3H, CPU: i7 4790k, internal GPU HD4600) and I updated it to the latest Mojave build a couple of weeks ago. I noticed today that the system freezes everytime I open the App Store. I haven't relocated my kext and driver files (they're...
  3. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thank you so much! Now that I've enabled IGFX, preview and quick look are working again! I removed the framebuffers, too. Should I also remove these boot arguments? shikigva=32 shiki-id=Mac-7BA5B2D9E42DDD94 Before I messed around with these arguments, shikigva was set to 40 and the shiki-id...
  4. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks fo the suggestions! I'm using Clover revision 5070. I changed the platform ID to 0300983E (0x3E980003 byte reversal due to data format) and I'm still experiencing problems with preview and quick look (My main GPU, which I use for my monitor output, is the 780 Ti and the 9900k IGPU is not...
  5. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Is there any other boot argument I could try to fix preview? Maybe set the system description to 19,1?
  6. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Here is my boot arguments list (before I edited it, shikigva was set to 40 and the shiki-id was not present in my list): Preview still doesn't work correctly... Weirdly enough, preview was able to open the png screenshot I just made, but it still can't open any JPGs I've saved over the last...
  7. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    My Preview app is not working anymore... it just won't open any pdf, png, jpg, gif files... a few seconds after I click on a picture, the app crashes and isn't responding anymore... I'm on 10.14.6, and I'm using a very similar build to the one OP has with a 9900K CPU and 32GB DDR4 RAM...
  8. Lumberjack88

    Unable to initialize Harddrive

    I was using a Seagate Barracuda SD3000DM001 3TB for my backups until recently. I'm not able to initialize the harddisk anymore. I do get a initialization message once I log into Mac OS X Mojave, but even if I click on the initialize button, it still doesn't show up as an initialized harddisk in...
  9. Lumberjack88

    Can't remove two boot options at the clover boot menu...

    Are these entries there because I'm using an ntfs.efi in my drivers clover folder?
  10. Lumberjack88

    Can't remove two boot options at the clover boot menu...

    I already removed about 4-6 other boot options which had proper names in the boot menu, however, there are still 2 Windows 10 related boot options that do not have a proper name and I can't find a way to remove them....
  11. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried your attached config.plist file and restart and shutdown are function correctly. Maybe it's because I've properly shut it down with the on/off button instead of pressing reset and trying it again and again. Anyway, this problem's fixed now. Thanks!
  12. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I've removed AptioMemoryFix-64 from my drivers64UEFI folder and the restart as well as the shutdown function still do not work...
  13. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I'm still on 10.14.3 and I'm not able to use the restart function properly. It simply never shuts down properly and thus won't ever restart. Has anybody else encountered this problem with 10.14.3? I'm using the BIOS settings that are recommended and these are my drivers64uefi, patched and kext...
  14. Lumberjack88

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thank you, that problem's solved now! I just can't update from 10.14.3 to 10.14.4. It tells me that the computer needs to reboot and then I see an installation bar which is filled up to 10% before turning the screen black. Is this update not meant for Nvidia GPUs? Do you Radeon guys have any...
  15. Lumberjack88

    Having Trouble with the Mojave 10.14.4 Update

    This is the first update that does this... all the minor updates before (I even updated to Mojave via the direct software update) went smoothly and this display turning black issue never happened. Is this minor update special in that regard?
Top