Recent content by kedvall123

  1. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Thank you, I will try swapping out my config.plist. Unfortunately my BIOS doesn't have very advanced boot settings. - I can enable / disable CSM: Disabling CSM results in the computer not seeing my hard drive and booting straight into BIOS. - I can also add a boot option: "Add boot...
  2. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Thank you for the tip about debug mode, that is very helpful. I also found a setting under System Preferences -> Clover -> NVRam Variables that force mounts the EFI partition when mac boots, making it show up under devices. As for the config.plist file, I have tried two. One generated from...
  3. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Apparently I don't have an EFI System Partition, or does it just not show up in disk utility? How can I go about creating one? I'm unsure how to do that and I really don't want to mess up my Mac install. Thanks
  4. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Hello again, it finally woks!! Thanks for all the help. Now that I've got Yosemite installed, I am trying to install clover to my HDD. I followed the post install section of the guide and these are the options I selected: - checked "Install for UEFI booting only", "Install Clover in the ESP"...
  5. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Here is a picture of my EFI Folder: And a link to it hosted in Google Drive: https://drive.google.com/folderview?id=0ByJZJ9poWN1gOGJMWTg5UkVUazQ&usp=sharing Here is a pic of the screen when it stops: And a link to a video of it attempting to boot...
  6. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Okay, I recreated my USB and made sure to follow the guide closely. I am using a 8GB USB 2.0 flash drive. I made a 500MB DOS partition named CLOVER EFI and a HFS+J partition named install_osx. I have FakeSMC, GenericUSBXHCI, and VoodooPS2Controller kexts in EFI/CLOVER/kexts/other. I have HD4000...
  7. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    The boot is failing and it gets stuck on trying to find a Bluetooth controller transport. Eventually it goes to this
  8. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Here are my new kexts: My EFI Folder: My clover folder: My config.plist has SystemParameters/InjectKexts=Detect set My about me should be correct now. I will test booting tonight, thanks for the help
  9. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Booting in safe mode gets a little further but not much
  10. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Here is what I have in EFI/CLOVER/kexts/other Thanks, I didn't realize I had to delete the them for it not to be used.
  11. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    I made a USB installer using Clover. Laptop fails to boot, gets stuck at Safe mode doesn't get much further either. Clover uses the theme newyear even though bluemac is defined in my config.plist so I'm not sure if it's loading it correctly. Any help would be greatly appreciated, Thanks!
  12. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Thanks for the quick reply. My apologies, I somehow completely missed that was a desktop only install guide. Does my hard drive need to be set up as GPT before I attempt to reach install screen or can I change the partition tables using Disk Utility from the install screen? Also, how do you...
  13. kedvall123

    Assistance with Asus q400a Yosemite Install

    Hello, I am having trouble installing Yosemite on my Asus q400a. I have read the Laptop Compatibility Guide and according to that I seem to be okay other than WiFi not working which is fine. Previously I had successfully installed Lion or Mountain Lion (can't remember which) using Hackintosh so...
Top