Recent content by kcleminson

  1. kcleminson

    Slugnet's Video Editor - GA-Z77X-UD5H, i7-3770k, Gigabyte GeForce GTX 660 Ti

    I'd be interested to see your OpenCore EFI folder, I've OpenCore running on my new z390 and want to update my old z77 but haven't seen anyone with a fully running z77 OpenCore yet!
  2. kcleminson

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Yeah I used 'AMD-GPU' as the basis and left the PCI properties for iGPU alone. Doesn't appear in IORegistryExplorer either. The system is not seeing the UHD630 at all. Being an i9 should not make it a different platform-id should it? SOLVED just had a quick think there and realised that I had...
  3. kcleminson

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Ok cool got it, but it doesn't show up at all... confusing!
  4. kcleminson

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Yes, USB is working perfectly. Those actions were taken already. Its simply the UHD630 graphics that don't appear to be working for me???
  5. kcleminson

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    OC 0.6.0 guide EFI worked a treat for me... I added my own USBPort.kext using Hackintool and added: layout-id 16 in PCI to add all the rear audio ports correctly. Only issues I have is that UHD630 does not show up anywhere on my system information screen only rx570 in graphics, also rx750 does...
  6. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Hey, the only link relating to DDST generation i can find is this: https://www.insanelymac.com/forum/topic/288829-guide-gigabyte-z77x-ud5h-clover-uefi-installtweak-guide/ There are a number of Z77X-UD5H guides here which explain the various post install options for kext etc... sadly its...
  7. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Hi, sorry been struggling with High Sierra issues affecting sleep and using a raid 0 set up... anyway... 1. there is a legacy USB set up in the bios which needs to be enable, however F_USB1 and F_USB1 should work, check by linking them to your case usb leads and if these work then they work...
  8. kcleminson

    High Sierra APFS Raid 0 Set-Up - Help!

    Ok I'm desperately trying to get my head around High Sierra and APFS using Raid... everything I've read says it doesn't work and having tried, I can confirm it doesn't work! Currently I have high Sierra booting of a HFS+ raid 0 SSD but this is stopping the update to 10.13.2 supplementary. I...
  9. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Ok so I checked the HDMI outputs. I can confirm that I get video feed from HDMI onboard and via the GTX 650, sadly no audio from the GTX and none from the onboard, however I was unable to boot completely to OSX using the onboard HDMI only, I think this is due to having the GTX connected to the...
  10. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Sorry, i managed to kill my setup with a minor overclock change so I have spent the past day trying to fix that, which I have now! I have noted that I have HDMI/Display Port as available in the system profile, but until I actually hook it up I couldn't be sure it works. To clarify, I simply ran...
  11. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Sorry drewthor3, those links don't work for me so I cant see the products. Not much I can say really, try different USB ports on the motherboard, including USB3... i had to use USB3 in the end for it to work in bios (i'm going to try again with USB2 soon), but it was detected instantly on USB2...
  12. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Hi, sorry I've never actually used hdmi, from either the onboard or the video card, i use dvi as my monitors only have dvi or vga... I'll give it a go with my TV and see if it works but I have my doubts as I really haven't attempted to get it working. I simply used the scripts to get the audio...
  13. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Update: resolved the issue... as I thought the plist made no difference at all, but connecting it to the USB3 header did. Clearly my board only likes USB3 devices during bios/boot. However I did have a 4 port Anker USB hub connected to one of the USB3 port on the rear of the motherboard and...
  14. kcleminson

    z77x-ud5h BCM4360CD not working in bios

    Hi, my hack works amazing, everything works, i mean everything... except one thing and its started to really annoying me. My wifi bluetooth card works flawlessly in OS but I can't for the life of me get the magic keyboard to work in bios/boot loader without plugging in a usb cable; this is...
Top