Recent content by idd

  1. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    delete ALC8xxHDA.kext and AppleHDA.kext repair your permission reboot your machine get Kext Utility then in post one add the AppleHDA.kext.rar then reboot it then pm me
  2. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    if this is your mothrboard your codac should be Realtek ALC889 try deleting AppleHDA.kext nd all tyhre audio kext file shut down the machine by unpluging from wall then start from post 1 line 7
  3. idd

    Z68X ALC889 doesn't work 10.8.2

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  4. idd

    audio not working help

    yup it Realtek ALC892
  5. idd

    audio not working help

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  6. idd

    (Tried Everything) Can't get audio codecs to work. GA-Z68XP-UD3, 10.8 RealtekAlc889

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  7. idd

    No Audio Devices ML Realtek 889

    your most welcome good to "hear" you got it working lol
  8. idd

    No Audio Devices ML Realtek 889

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  9. idd

    10.8.1 with no audio - help

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  10. idd

    GA-H67MA-D2H-B3 - Gigabyte (ALC889) Lion 10.7.4-No Audio

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  11. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    Nice to Hear That lol will list your motherboard
  12. idd

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (f12) - Snow Leopard 10.6.8 (audio crackling, distorted)

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  13. idd

    Need help installing audio on Z68X-UD3H-B3 with an ML OS

    try this do a clean installed thee try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  14. idd

    ALC889 - No Sound after kext - Mountain Lion

    try this try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  15. idd

    Very Low Sound Volume on 889 - GA Z68 XP UD4 -B3

    try this viewtopic.php?f=16&t=26486
Top