Recent content by draken182

  1. draken182

    Dual displays menu and hard drives on wrong sides

    I was wondering if anyone else was having the same problem withYosemite displaying the dock and HD's on the far right screen and saying that the right screen is display1 when it should be number 2? during boot it is correct.
  2. draken182

    Mavericks 10.9 and Multibeast Overclock broken

    So i got my Overclock to work by removing NullCPUPowerManagement and then restarting using the -f flag to reset the lexts and it kicked in. Not sure if that was it or not, but everything is working now.
  3. draken182

    Mavericks 10.9 and Multibeast Overclock broken

    How far do you get with the install? I did a complete re-install from scratch, not an upgrade. Here is how i did it. BTW i no longer have the 6870 in my mac, i have the GeForce 570. so i had to use some flags also. So After i follow the basic install instructions (listed on the main 10.9...
  4. draken182

    Mavericks 10.9 and Multibeast Overclock broken

    Yes, i had no problems at all. actually the bluetooth worked and lan worked before even using Multi-beast, that was cool. But i did go and use the new multi-beast with he same settings i used in previous OS X updates, but now the only thing that doesn't work is the Over clock. Hopefully someone...
  5. draken182

    UniBeast: Install OS X Mavericks on Any Supported Intel-based PC

    Has anyone had any success with getting their overclock's back up? IMine was fine before the mavericks update, and now with the same DSDT and SSDT it stays between x16-x35? any ideas?
  6. draken182

    Mavericks 10.9 and Multibeast Overclock broken

    My overcock with DSDT worked fine on 10.8.5 and for some reason after the update and new multibeast, it won't go past 3.5. I have: asus p8z68-v pro/gen3 Intel i7 I'm not sure what else i should post to help out. Did i miss something in the upgrade that i need to delete? or Null?
  7. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    Okay i am back. confirmed, it does work on Windows Boot. So it has to be a Hackintosh setting/Kext
  8. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    cabling is fine. No audio in fusion. hardware tested on other mac fine
  9. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    I think it either has something to do with the Multibeast 5.5 install or the video card kexts i had to install to get my geforce working now that we have tried everything else...
  10. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    I see the usual, normal audio, but nothing comes out, and nothing happens when i plug headphones in either
  11. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    I am wondering if it has something to do with the Nvidia stuff?
  12. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    here is what i have under IOService HDEF:
  13. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    Okay so in IORegistry here is what i have under HDEF:
  14. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    Okay after running the HDEF Injector /patch in DSDT i compile and ge tthese errors, which i assume are related to why it's not working: 1099 Unknown reserved name (_WDG) 1099 Unknown reserved name (_WDG) 1099 Unknown reserved name (_WED) 1099 Unknown reserved name (_WED) 1099...
  15. draken182

    Multibeast update after 10.8.5 and no AUDIO now

    I have HDEF injected into DSDT and Use SSDT for Overclock. And all i have in S/L/E is AppleHDA.kext. Sound has always worked fine with this setup for two years almost until Multibeast 5.5 was run...It even worked after 10.8.5...
Top