Recent content by DoutorIce

  1. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    The latest Multibeast update solved my problem with the GPU. I now have the hackintosh apparently fully functional with my build, and with dual-channel RAM working. Cheers
  2. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    I keep struggling with my GPU. I simply can't get my mackintosh to work with it. I do all the installation with the GPU power plug disconnected. Then I use multibeast and select NVIDIA Web Drivers Boot Flag and Nvidia Graphics Fixup as explained in this guide After that (and without rebooting...
  3. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Thanks. For now I actually managed to successfully install High Sierra, but had to disconnect my external GPU from the motherboard power. So the problem was probably with my Nvidia GPU. The dual-channel RAM problem was solved with the SMBIOS edit as described by @materiks I'll keep you updated...
  4. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Can you share your EFI? I'm back at my struggle with High Sierra install. I am now trying to install High Sierra with the latest version but I can't go past some part in the installation process (screen attached). I am using UniBeast 8.1.0. Which one did you use? Also, I tried to do a new...
  5. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Did you use unibeast 8.1? Can you share your EFI?
  6. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Just made a successful boot with your EFI! And the most curious thing, I forgot to edit the RAM (just copied to the USB pen and ejected it), and it booted. I formatted my ssd, but now I'm having trouble with the installation. I can't boot to Clover after the first installation run. It keeps...
  7. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Great news. I now need to find what might be going wrong for me then. My first test was without any BIOS info added through Clover Configuration, and with RAM in slots 0 and 2. - For a i8600k what iMac BIOS should I use in clover configurator? other than 18,3? - Can anyone confirm that I am...
  8. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Just to give some feedback on my progress: - Finally got to boot with the RAM in slots A1 and A2 (I didn't go beyond the disk utility step on purpose, so I believe the main problem is confirmed being the RAM in dual channel slots) - Tried to edit my config.plist in order to put the RAM...
  9. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Thanks for your updates and tips. I will try later today to bring my hackintosh to life based on your tips. Do you think it might work setting ram in dual channel configuration using that plist config, but only with 2 slots used? Or that trick might only work with 4 slots used? I'll report...
  10. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    Thanks everyone for all your updates. Currently I installed windows because I desperately needed the PC to work and couldn't wait more for tests, but will try soon to do my hackintosh. Just one quick question. Have you tried to put the RAM back in dual channel configuration on the motherboard...
  11. DoutorIce

    Coffee Lake - i7 8700K + ASUS PRIME Z370-A attempt

    @osxjunkie, how did you manage to solve your problem? I'm having trouble on the first boot to install high sierra on a similar build (same motherboard, different CPU). My boot freezes even before yours did, as on the image attached bellow. I am using only the intel graphics and disabled the...
Top