Recent content by antony

  1. antony

    How To Install OS X Yosemite Using Clover

    I have successfully installed Yosemite/Clover on my ASUS Z97-AR/Gigabyte GeForce GT740, but not without a bit of trouble. 1. I could not install Clover on the boot partition after install. It took me a bit of time to realize that Yosemite installer converts the volume to CoreStorage which...
  2. antony

    Mavericks: HDMI Audio - AppleHDA [Guide]

    Followed the guide and it worked perfectly from the first try. Just want to say thank you:thumbup: MB ASUS Z97-AR / HD4600 / Gigabyte Nvidia GT740.
  3. antony

    Quick Fix for Intel HD 4600 Graphics Acceleration on 9 Series Motherboards

    I cleaned up the install and Clover boot (config, kexts and SSDT), but that did not get it to work. No more message about filing to load Azul kext, but I sill have a message stackshot: Timed out waiting for IOKit to finish matching. apsd: CGSLookupServerRootPort: Failed to look up the port...
  4. antony

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Yup, that did it - thanks! :thumbup:
  5. antony

    Quick Fix for Intel HD 4600 Graphics Acceleration on 9 Series Motherboards

    Got it, thanks, let me try that...
  6. antony

    Quick Fix for Intel HD 4600 Graphics Acceleration on 9 Series Motherboards

    I remove the NVidia card when attempting to do anything with HD4600. I use it only when I can't boot - with NVidia card I get consistent boot, even though without QE/CI, and can gather logs and such. In that setup when I have HD4600 only, os x either hangs (last line varies), or sometimes just...
  7. antony

    Quick Fix for Intel HD 4600 Graphics Acceleration on 9 Series Motherboards

    With these settings boot hangs on "DRMStatus: iTunes/apple store content access problem". Looked it up, tried what others suggest - bios settings and boot flags - none of that helped. What else can I try? EDIT: with GeForce 7300 GS I can still boot.
  8. antony

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Hi toleda, I have sound devices on the Sound panel, but no sound. Microphone seems to be working though. OS X 10.9.4 / Intel i5-4690k / ASUS-Z97-AR (with ALC892) / Intel HD4600. ALC892 codec, layout 1, Clover inject. Followed the audio_CloverALC guide, log attached. IOJones, AppleHDA.kext...
  9. antony

    Quick Fix for Intel HD 4600 Graphics Acceleration on 9 Series Motherboards

    After a lot of trial still can't get this to work. System: ASUS Z97-AR (Intel HD4600 and ALC892 onboard) and Intel i5-4690K. Clover boot. Patched AppleIntelFramebufferAzul.kext as suggested. Still, system boots one out of 2-3 times and even if it does - no QE/CI. I am sure it has to do with...
Top