Contribute
Register

Success: GA-Z170X-UD5, i7-6700K, EVGA GTX970, Skylake iMac 17.1

Joined
Dec 28, 2013
Messages
134
Motherboard
Z390 I AORUS PRO WIFI
CPU
i7-8700
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
I attached the EFI folder. A few things to keep in mind with my setup
1. igpu/intel 530 is activated/headless for quick sync in adobe
2. not running APFS. still using MacOS Extended Journaled
3. Custom SSDT for USB on my motherboard

hope this helps
Hello @sunnyj, thank you very much for responding, probe your EFI folder, still follow those small freezes of 5 sec that happen once in a while, what strange note is that now when you start the fans turn on the GPU to the maximum until it arrives at the start screen of SE Sion, it's only a few seconds.

- Also activate IGPU 530 from the BIOS
- I have the partition in APFS because I do not change it.

I wanted to consult, from console.app mark errors every 1 second, you also this happens? This has happened to me since long before. Thanks

capture-pantall.jpg
 
Joined
Dec 1, 2018
Messages
38
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z370F
CPU
i7-8700K
Graphics
UHD630
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS
@sunnyj Hey man. I upgraded to Sapphire RX590 Nitro+ too, but mine detected as RX 480, I am on Mojave, smbios is 18,3. What's might be worng?
 
Joined
Dec 1, 2018
Messages
38
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z370F
CPU
i7-8700K
Graphics
UHD630
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS
@sunnyj thank you. Can you show you iStat GPU memory graph? Mine looks like is not clearable. And I am not doing heavy GPU tasks, just writing code but gpu memory up to half.
 
Joined
Aug 11, 2016
Messages
189
Motherboard
GA-Z170X-UD5
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 590
Mobile Phone
Android
@salomonfr that seems right. I sit at 40% when just browsing with Safari.
 
Joined
Nov 2, 2016
Messages
5
Motherboard
GA-Z170X-UD5
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1050 Ti
Why is the Crucial Ballistix Elite being displayed as 2400? This is getting confusing haha
I'm also using 2666MHz memory and noticed that at some point the memory speed got reset in BIOS - I never did determine why, maybe it was set to be the highest multiple of the system clock? After manually setting it to its rated speed, its speed displays correctly in About This Mac.
 
Top