Contribute
Register

Stuck at Attempting System Restart... MACH Reboot

Joined
Sep 26, 2017
Messages
16
Motherboard
Allsparks 5A
CPU
Intel Core i7 6700HQ Skylake
Graphics
Intel(R) HD Graphics 530, NVIDIA GTX 960M
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Followed Instruction on Making a Mac OS High Sierra USB... when i boot i do get the boot screen with the option. but then as soon as it starts this happens...added a screenshot....

Kinldy Help
 

Attachments

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    1.4 MB · Views: 9,246
Joined
Sep 26, 2017
Messages
16
Motherboard
Allsparks 5A
CPU
Intel Core i7 6700HQ Skylake
Graphics
Intel(R) HD Graphics 530, NVIDIA GTX 960M
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
i am trying right now again... without clover lets see.. will update you.
 
Joined
Sep 26, 2017
Messages
16
Motherboard
Allsparks 5A
CPU
Intel Core i7 6700HQ Skylake
Graphics
Intel(R) HD Graphics 530, NVIDIA GTX 960M
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Go into Clover Options in the Boot Menu - > theni think Binary Patching Menu---> and then enable the Apple Intel Thingy
 
Joined
Sep 26, 2017
Messages
16
Motherboard
Allsparks 5A
CPU
Intel Core i7 6700HQ Skylake
Graphics
Intel(R) HD Graphics 530, NVIDIA GTX 960M
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Try booting then...
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
807
Motherboard
GA-Z77N-WIFI-F3-Clover
CPU
E3-1225 v2
Graphics
GT 640 | P4000
Mac
  1. Mac mini
Joined
Feb 24, 2010
Messages
91
Motherboard
GA-Z87X-UD5 TH
CPU
i7-4770K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook
Classic Mac
  1. SE
Mobile Phone
  1. iOS
enabling the AppleIntel thingy doesn’t seem to change anything.

i tried making a few of those edits from the other "backtrace" thread to my config file. now i can't boot at all. it either hangs or i get a black screen when the desktop should appear. help!
 
Joined
Nov 1, 2012
Messages
45
Motherboard
GA-Q77M-D2H
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mobile Phone
  1. iOS
What's the proper format of dropping DMAR and MATS in config.plist?
As per this post, it should look like this:

Code:
<key>APCI</key>
<key>DropTables</key>
<array>
  <dict>
    <key>Signature</key>
    <string>MATS</string>
  </dict>
  <dict>
    <key>Signature</key>
    <string>DMAR</string>
  </dict>
</array>

However this isn't valid JSON.
 
Top