Contribute
Register

[Solved] i5 8400 UHD 630 Graphics acceleration Not working

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 2, 2013
Messages
202
Motherboard
HP EliteBook 8460P-CLover
CPU
i7-2670QM
Graphics
HD 3000 1366 x 768
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hello guys, after a week of trying to get pass the installer screen, now I am faced with the new challenge, I have no graphics acceleration. I have read countless post and threads but not luck, I have tried everything possible from those many threads I have read, but I cannot get graphics working. Some say that I don't need fake ID and ig platform id since my i5 8400 works natively, others advice to use 0x3E928086 which is what I have on my config.plist and is what allows me to boot my system, but no graphics acceleration. I have used different kext but everyone have different opinions on this, I am exhausted of the countless hours I have put on this hack with no avail.
Note: I have system definition 18.1 as of right now, SMBIOS section serial number and everything else is wrong since I don't want to fix iMessage and other things till I get graphics working.
Attached is the IOREG and my clover folder for you to take a look at it, thank you for your time and help in advance
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    1.6 MB · Views: 41
  • iOREG.zip
    470.3 KB · Views: 32
  • Screen Shot 2018-07-29 at 6.12.41 PM.png
    Screen Shot 2018-07-29 at 6.12.41 PM.png
    93.4 KB · Views: 233
  • 6CD27424-9BF9-47CE-9DB7-8837A26B496A.jpeg
    6CD27424-9BF9-47CE-9DB7-8837A26B496A.jpeg
    1.1 MB · Views: 214
  • 72244156-AA4A-4022-B069-1D2F34FF8E8E.jpeg
    72244156-AA4A-4022-B069-1D2F34FF8E8E.jpeg
    1.3 MB · Views: 217
  • 179DE10F-25DE-43B2-B96C-7B38D65CEE54.jpeg
    179DE10F-25DE-43B2-B96C-7B38D65CEE54.jpeg
    1.7 MB · Views: 209
  • 0E7189FC-6DD1-46C2-8EC0-6D0752616DAD.jpeg
    0E7189FC-6DD1-46C2-8EC0-6D0752616DAD.jpeg
    1.7 MB · Views: 201
  • 3E5D3614-50E3-457B-B356-3034FC65F11E.jpeg
    3E5D3614-50E3-457B-B356-3034FC65F11E.jpeg
    1.7 MB · Views: 173
Joined
Jul 2, 2013
Messages
202
Motherboard
HP EliteBook 8460P-CLover
CPU
i7-2670QM
Graphics
HD 3000 1366 x 768
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hello guys, after a week of trying to get pass the installer screen, now I am faced with the new challenge, I have no graphics acceleration. I have read countless post and threads but not luck, I have tried everything possible from those many threads I have read, but I cannot get graphics working. Some say that I don't need fake ID and ig platform id since my i5 8400 works natively, others advice to use 0x3E928086 which is what I have on my config.plist and is what allows me to boot my system, but no graphics acceleration. I have used different kext but everyone have different opinions on this, I am exhausted of the countless hours I have put on this hack with no avail.
Note: I have system definition 18.1 as of right now, SMBIOS section serial number and everything else is wrong since I don't want to fix iMessage and other things till I get graphics working.
Attached is the IOREG and my clover folder for you to take a look at it, thank you for your time and help in advance
I found the solution, is here #164
 
Status
Not open for further replies.
Top