sensor temperature

Discussion in 'Hardware Troubleshooting' started by snakom23, Oct 5, 2017.

  1. snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    Oct 5, 2017 at 10:12 PM #1
    snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    i have installed high Sierra hackintosh, but i can't detect temperatures of my hardware. have you solutions for my case? thanks a lot.
     
  2. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,037
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    Oct 6, 2017 at 7:52 PM #2
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,037
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    @snakom23, please update your profile (personal details) with your Motherboard or Make/Model, CPU and Graphics Card.
     
  3. snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    Oct 6, 2017 at 8:20 PM #3
    snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    i have:
    asrock z170 pro4s
    i6500
    gtx 750ti
     
  4. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,037
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    Oct 6, 2017 at 8:41 PM #4
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,037
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    Great, now please update your profile (personal details) with your Motherboard or Make/Model, CPU and Graphics Card.
     
  5. umran23

    umran23

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    122
    Mobo:
    ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE LGA 1151 Intel Z170
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    MSI GTX 1070 Gaming X
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 9, 2017 at 12:07 AM #5
    umran23

    umran23

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    122
    Mobo:
    ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE LGA 1151 Intel Z170
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    MSI GTX 1070 Gaming X
    Mobile Phone:
    iOS
    Did you install the fakesmc plugins? You can find them at Rehabman's GitHub.
     
  6. snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    Oct 9, 2017 at 6:58 AM #6
    snakom23

    snakom23

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    7
    Mobo:
    ASRock Z170 pro 4s
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    Nvidia GeForce gtx 750 ti
    When use fakesmc boot is very slow. Why?
     

Share This Page