Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS High Sierra 10.13.1 (378.10.10.10.20)

Joined
Sep 22, 2012
Messages
49
Motherboard
Gigabyte Z170-HD3
CPU
Core i5 6600K
Graphics
Gigabyte 1080 Ti OC
Mobile Phone
Android
How d you set it up , does it need any special kext or hacks ?
I'm quite sure what Netkas said, but the VEGA chips are all natively supported by High Sierra.

That means, no hacks needed.
 
Joined
Mar 15, 2016
Messages
11
Motherboard
MSI Z97 Gaming 3
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
This driver is not working with my setup.. GTX 970, Intel i7-4790K, MSI GAMING 3 Z97..

Waiting for an updated driver.. Until then: low ass graphics and slow workflow lol haha
 
Joined
Mar 15, 2016
Messages
11
Motherboard
MSI Z97 Gaming 3
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
When do you guys think a new update will come for nvidia? Im kinda getting sick from this low-res workflow on high sierra..
 
Joined
Jul 24, 2015
Messages
2,333
Motherboard
MSI H81i
CPU
i5-4570
Graphics
RX 580
When do you guys think a new update will come for nvidia? Im kinda getting sick from this low-res workflow on high sierra..
An update probably won't help, this driver works fine.
 
Joined
Mar 15, 2016
Messages
11
Motherboard
MSI Z97 Gaming 3
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
An update probably won't help, this driver works fine.
Hmm.. But whenever I install this driver from Nvidia's website.. My mac won't boot up anymore.. It boots halfway and then gives the circle loading icon for ages.. Even after the nvidia=true etc.. Please help?

I've got a MSI Gaming Geforce GTX 970
 
Joined
Jul 24, 2015
Messages
2,333
Motherboard
MSI H81i
CPU
i5-4570
Graphics
RX 580
Hmm.. But whenever I install this driver from Nvidia's website.. My mac won't boot up anymore.. It boots halfway and then gives the circle loading icon for ages..
Not sure what you mean, upload your config.plist - might be something there.
 
Joined
Mar 15, 2016
Messages
11
Motherboard
MSI Z97 Gaming 3
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Not sure what you mean, upload your config.plist - might be something there.
I left the config.plist standard now. Uninstalled the nvidia driver. Could you maybe tell me step by step what to do?
 

Attachments

Top