Contribute
Register

No internet, Audio, Siri ..etc

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 13, 2017
Messages
152
Motherboard
Z370P D3
CPU
i5-8400
Graphics
MSI GT 710 2GB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
Hi,
Installation guide working fine with. But after mutlibeast build and install no more internet, audio and siri. Just graphic working out of the box.
Intel DH67BL
GTX 750
SSD kingston

Regards
 
Joined
Aug 13, 2017
Messages
152
Motherboard
Z370P D3
CPU
i5-8400
Graphics
MSI GT 710 2GB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
Hi again,
Internet and Siri working now, but still no sound via HDMI to monitor. But my USB gaming headset working fine. Other issue each reboot i should press F2 to get boot menu and chose the hd. Any idea what did i wrong?

Screen Shot 2017-12-23 at 23.18.14.png
Regards
 

Jamesbond007

Moderator
Joined
May 21, 2011
Messages
6,371
Motherboard
Z390 Designare
CPU
i7 9700KF
Graphics
RX 580
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Hi again,
Internet and Siri working now, but still no sound via HDMI to monitor. But my USB gaming headset working fine. Other issue each reboot i should press F2 to get boot menu and chose the hd. Any idea what did I do wrong?

Regards

Can you set the hard disk as the first boot device in the BIOS?
 
Joined
Aug 13, 2017
Messages
152
Motherboard
Z370P D3
CPU
i5-8400
Graphics
MSI GT 710 2GB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
Can you set the hard disk as the first boot device in the BIOS?
No, i have always SSD and SATA hard shown and can't just one.
P0: Kingston ..
P1: STA...
IBA GE Slot ...
and whats about internet connection, why after install Multibeast get lost?
 
Joined
Aug 13, 2017
Messages
152
Motherboard
Z370P D3
CPU
i5-8400
Graphics
MSI GT 710 2GB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
UEFI boot disabled in BIOS
DSC_0581.JPG
UEFI enabled

DSC_0582.JPG
 
Joined
Oct 2, 2017
Messages
13
Motherboard
Intel DH67GD
CPU
Intel i5 2500
Graphics
GTX 650
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi again,
Internet and Siri working now, but still no sound via HDMI to monitor. But my USB gaming headset working fine. Other issue each reboot i should press F2 to get boot menu and chose the hd. Any idea what did i wrong?

View attachment 301558
Regards

You can fix it? Same setup here and no audio :(
 
Status
Not open for further replies.
Top